Feestelijke looks, waarmee je het nieuwe jaar spetterend inluidt

Kerst en oud & nieuw zijn om de hoek dus we hebben even een top 5 van leuke items, die je aan kan voor deze gelegenheden.

1. Vlinderdas

Sommige mensen hebben een specifieke dresscode voor kerst dus wees erop attent, dat een vlinderdas niet voor elke gelegenheid gepast is. Black tie gerelateerde events vragen om een vlinderdas en in bijna alle andere gevallen raden we aan om zeer zelfverzekerd te zijn van je outfit om met een vlinderdas weg te komen. De stof van je vlinderdas bepaald de formaliteit. Katoen of wol is meer casual dan zijden of velour. Uiteindelijk komt het erop neer, dat elke outfit geslaagd is als jij je er happy in voelt want zelfverzekerdheid is altijd de beste outfit.
velvet-bowtie

2. Velour

Velour heeft een hele rijke structuur en is op het moment ook nog eens in de mode. Het is al heel lang een klassieke stof, maar momenteel bijna overal te vinden ook bij de grotere warenhuizen en winkel ketens. Het ziet er heel feestelijk uit dus is zeer gepast voor de feestdagen. Voor de mannen raden we een velour blazer aan. Heel toepasselijk voor oud & nieuw, maar kan overigens daarna ook heel goed gebruikt worden voor huwelijken als je hem combineert met een leuke nette broek. Als je wellicht een iets kleiner element in velour wil hebben kan je eventueel een das of vlinderdas van deze stof dragen, zoals op de afbeelding.

3. Rode of bordeaux rode broek

Als we een mooie kleur voor het seizoen mogen voorstellen dan zeggen we volmondig rood. Een paar rode of bordeaux rode chino’s kan een outfit per direct feestelijk maken. Voor oud & nieuw stellen we voor deze te dragen met een blazer en een mooi wit overhemd. Eventueel zijn daarna de chino’s ook heel makkelijk te combineren met een trui, t-shirt en gympen. Kortom en goede investering, die chino’s 😉

4. Blazer

We spraken al eerder over een velour vlinderdas, die zeer geschikt is voor oud & nieuw. Zelf vinden we dat alle mannen minimaal één mooie blazer moeten hebben in hun kast. Mocht je een blazer te netjes vinden dan zijn er momenteel ook veel versies die eruit zien als een vest. Op het moment hebben we veel leuke, verschillende type blazers in ons assortiment dus we horen graag als we je kunnen helpen indien je er een wilt ontvangen.

blazer-3

5. Kleurrijke accessoires

Je kan je outfit per direct feestelijk maken met coole accessoires. Sokken strikje, pochet noem maar op. Momenteel hebben we hele mooie sokken van Burlington, Happy socks & Pierre Cardin. Doormiddel van een kleurrijke sok kan je een outfit per direct een leuke twist geven en er nog steeds sophisticated uit laten zien. Een pochet is een hele leuke toevoeging in een blazer. Je kan een blazer er compleet anders uit laten zien doormiddel van een andere pochet. Tip: een pochet hoeft echt niet duur te zijn. Je kan ook een leuk stukje materiaal hebben en als pochet gebruiken.

 

We wensen iedereen een heerlijke kerst en mocht je spetterend het nieuwe jaar in willen gaan neem dan contact op met je personal shopper.

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s