Geen thanksgiving, maar wel zwarte vrijdag en de bizarste verhalen.

Thanksgiving is een nationale vakantiedag, die wordt gevierd in Canada en de U.S., maar wij Europeanen hebben dit ook opgepikt. Een reden zou kunnen zijn, dat wij natuurlijk redelijk wat Canadese en Amerikaanse merken verkopen in Europa. In eerste instantie was het een viering om te bedanken voor de zegening van de oogst en die van het volgende jaar. Het wordt gevierd op de tweede maandag van Oktober in Canada en the vierde donderdag van November in de U.S., die weer gevolgd wordt door zwarte vrijdag. De meeste mensen hebben namelijk de dag na thanksgiving vrij dus om veel klanten naar de winkels te sturen om het kerstmis winkel seizoen te openen hebben winkels extreme kortingen op zwarte vrijdag.

980x490-winkelchaos-ooit-black-friday-5238335-1-eng-gb-dit-is-de-grootste-winkelchaos-ooit-black-friday-jpg

Zwarte vrijdag bestaat al sinds 1932 en mensen doen de gekste dingen om spullen in handen te krijgen.

We hebben de raarste verhalen voor je op een rijtje.

1. Een vrouw heeft gepoept in een droger.

Om niet haar plek te verliezen in de rij heeft een vrouw gepoept in de droger in plaats van gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen. Dit incident speelde zich af bij Best Buy in de U.S. en blijkbaar vertelden ooggetuigen dat de vrouw het en plein publiek deed. Ze moet de televisie wel heel graag gewild hebben, dat is iets dat zeker is šŸ˜‰

2. Een vrouw heeft 112 gebeld omdat het warenhuis niet de prijs van Best Buy wilde hanteren.

Een vrouw heeft 112 gebeld omdat het warenhuis de prijs van Best Buy ( ander warenhuis) niet wilde hanteren. Toen de politie aankwam werd de vrouw gearresteerd vanwege het feit, dat ze misbruik had gemaakt van het alarm nummer.

3. Drie oma’s, die letterlijk met elkaar op de vuist gingen over de laatste Furby.

Voor diegene die niet weten wat een Furby is, in de 90’s was dit electronisch robot speelgoed een best-seller in de speelgoed winkel. Er waren drie oma’s die letterlijk over de grond aan het rollen waren om de laatste Furby. Blijkbaar moesten twee vrouwen en een manager de drie oma’s ze uit elkaar houden. Tja wat je wel niet over hebt voor je kleinkinderen.

4. Een vrouw viel eenĀ andere vrouw aan met een taserĀ bij de Philadelphia Franklin Warenhuis.

De vrouwen gingen met elkaar op de vuist in een warenhuis en een van hun pakte een taserĀ en viel de andere vrouw aan. Wat er daarna gebeurde is niet duidelijk, maar we vinden dit wel erg ver gaan voor een broodrooster.

5. Een 29-jarige vrouw spuugde op een andermans kind tijdens een ruzie over kinder kleding.

Een winkelier spuugde op een andermans kind in de kinder kleding sectie van Walmart in Garfield. De politie nam de 29-jarige in hechtenis. Ze werd later vrijgegeven met een wanordelijk gedrag dagvaarding.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Je kan natuurlijk nog steeds profijt hebben van de zwarte vrijdag uitverkoop, maar geen stress van het wachten in de rij of ruzie maken over een item. Bij the Cloakroom hebben we een hele speciale uitverkoop voor zwarte vrijdag. Als je op vrijdag 25 November online voor middernacht een box besteld met de voucher code BLACK30 dan krijg je 30,- euro korting bij een minimale besteding van 150,- euro. Wij vinden het een topdeal.

Bestel je box hier.

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s