Spendeer je tijd goed

Een veel terugkomend onderwerp bij ons op kantoor is mindfulness. Als we namelijk eerlijk zijn zien we op kantoor dat de meeste collega’s hun gehele week vol hebben staan met afspraken, deadlines en targets. We zijn eigenlijk altijd bezig met het verleden en de toekomst in plaats van de focus te leggen op het hier en nu. Een voorbeeld is dat veel collega’s tijdens hun lunch ondertussen fantaseren over dat ene broodje van afgelopen weekend, die toch beter was. De focus ligt dus niet op dat broodje wat we daadwerkelijk aan het consumeren zijn, maar op iets uit het verleden. Mindfulness traint je om te focussen op het hier en nu, wat resulteert in minder tijd om te piekeren. Het mooie aan mindfulness is dat het je niet alleen laat focussen op het hier en nu, maar leert je ook alle sensaties te accepteren zonder deze te willen veranderen.

We hadden een tijdje terug een hele leuke meeting met de eigenaar van het horloge merk Renard. Toen we met Renard in gesprek waren zagen we qua gedachten veel overlapping: “We know great design can stand the test of time. It goes beyond the craze of the day, month or year. Surpasses hypes and defies decades”. Natuurlijk kunnen we niet ontkennen dan we allemaal wel op ons horloge moeten kijken, omdat we op tijd moeten zijn voor werk, meetings etc. Het is alleen een goed voornemen om ons meer bewust te zijn wat we aan het doen zijn terwijl we op ons horloge kijken en content te zijn met een item voor een langere periode 😉

Screen Shot 2016-11-08 at 11.06.36.png

The Cloakroom was ontworpen om mannen het leven gemakkelijker te maken. Om hen te laten focussen op de meer belangrijke dingen in het leven, zoals tijd met familie, vrienden, reizen en niet te hoeven nadenken wat je aan moet doen of wat er mist in je kast. Onze personal shoppers hebben de ervaring en expertise om je te kleden naar je wensen terwijl jij aan het relaxen bent.

Mocht je interesse hebben om een box uit te proberen terwijl je tijd doorbrengt met je geliefden vergeet dan niet je personal shopper te contacteren.

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_nl

Bij the Cloakroom willen we graag wat mindfulness tips delen.

1. Wees dankbaar

Het klinkt misschien cliche maar dankbaar zijn is heel belangrijk voor de geest. Rennen richting de toekomst vormt alleen maar een muur tegen mindful zijn.

2. Verzin een ochtend ritueel

Het doel is om de dag te goed te starten. De meesten voelen zich gestrest, chaotisch en gehaast in de morgen. De morgen zou eigenlijk sereen, efficient en therapeutisch moeten zijn voor de geest. Door een morgen ritueel in te lassen en een meer realistische tijd in te plannen kan je de dag fris en fruitig beginnen.

3. Stop multitasking

Multitasken is tegenwoordig een begrip. Het klinkt efficiënt, maar het voorkomt dat je geniet van de afzonderlijke activiteiten en voorkomt dat je in flow komt. Het veroorzaakt een vol hoofd, onrust en stress. Stop dus met eten voor je computer, met lezen op het WC. Zorg voor meer aandacht voor wat je doet.

4. Ontdek nieuwe dingen op bekende routes.

Uiteraard heeft bijna iedereen een bepaald route naar werk. Het probleem is we gaan vaak op de automatische piloot de route afleggen. Probeer iedere keer dat je een wandeling maakt, fietst of met de auto langs een bekende route raast iets nieuws te ontdekken. Deze tip geldt natuurlijk voor alle routine’s in het leven. Door open te staan voor het ongewone doorbreek je je patronen en wordt het alledaagse een bijzondere ervaring.

Uiteraard willen we je doormiddel van deze tips je wel bewust laten worden in stijl. The Cloakroom & Renard sluiten in dit opzicht volledig bij elkaar aan omdat het merk tijdloos is. Speciaal voor onze klanten en lezers hebben we een unieke code: cloak20. Als je nu een horloge besteld op hun website krijg je 20% korting. http://renardwatches.com/

Als je voor 8 december een box via the Cloakroom besteld kan je de gelukkige eigenaar worden van fantastisch Renard horloge. Dus wacht niet met contacteren van je personal shopper en succes de mindfulness tips 😉

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s