Cloakroom X Rob Zwart (Girls Love DJs)

Wie vaak naar festivals gaat heeft vast en zeker gehoord van Girls Love DJs. Ze hebben namelijk ook een eigen stage op het festival van het jaar, namelijk Amsterdam Open Air. Rob Zwart oftewel Rob Black hoe hij zich op Instagram noemt is de DJ die achter deze succes act verschuild. Een tijd geleden heeft hij zijn eerste Single ” Easy” uitgebracht en met de komst van hun eigen platen label Gum Pop Records blijft hij maar met toffe tracks komen. The Cloakroom volgt Rob al een tijd en we vinden, dat hij een fantastische stijl heeft. Vandaar dat we hem graag wilde interviewen voor inspiratie. Een van onze stylistes heeft een outfit uitgekozen, die Rob zijn waanzinnige stijl complimenteert. Mocht je ook zo een look willen dan kan je dit via jouw profiel aangeven aan je styliste.

the-cloakroom-shoot-22-of-40

1. Sinds wanneer en hoe wist je dat je DJ wilde worden?

Het begon op de middelbare school, denk eigenlijk dat het mijn eerste feestje ooit was haha. Ik vond de DJ zijn platen keuze toen zó slecht dat ik dacht, dit moet beter kunnen.

2. Wat is het leukste aan DJ zijn?

Voor mij is dat toch echt het muzikale gedeelte, ik vind het super tof om met muziek bezig te zijn. Zowel het maken van muziek als het optreden kan mij echt een mega smile op m’n gezicht toveren. (zou je niet zeggen, uitgaande van de foto’s he haha.)

3. Heel veel mensen willen tegenwoordig DJ zijn, wat maakt je een goede DJ?

Oei, ik denk dat het begint met de basis. Je moet van muziek houden. Ik denk dat veel mensen onderschatten hoe veel tijd en dedication er in gaat zitten om je muziek bibliotheek up-to-date te houden en om jezelf altijd te willen blijven vernieuwen met nieuwe genre’s en hypes bijvoorbeeld. Daarnaast vind ik ook echt dat je techniek een grote rol speelt, twee plaatjes op het zelfde tempo leggen is tegenwoordig zo makkelijk dat je de total package moet hebben. Word je alleen DJ om de popie jopie uit te hangen kom je er denk ik al snel achter dat het niet voor jou is weggelegd.

4. Als je geen DJ was geweest wat had je dan willen zijn en waarom?

Denk toch iets in de muziek. Ik was al vrij vroeg geobsedeerd door muzikanten, ik begon daarom ook heel vroeg met gitaar spelen. Dus ik denk dat ik ook heel gelukkig zou kunnen worden van bijvoorbeeld gitaar les geven, of muziek leraar op een basis/middelbare school.

5. Hoe omschrijf je je eigen kledingstijl?

Ik ben echt niet bekend met de juiste termen, maar, ik denk toch basic met een over de top randje. Ik draag vaak gewoon jeans en basic t-shirts gecombineerd met een vette sneaker en een over de top jas. Wel hou ik er van als alles zo clean mogelijk is

6. Wiens garderobe zou jij overnemen en waarom?

Mick Jagger. Puur omdat ik gewoon benieuwd ben naar wat voor een florissante kleding stukken er in zijn kast hangen.

7. Is kleding belangrijk voor jou en voor je DJ carriere?

Kleding speelt voor mij persoonlijk wel een grote rol, ik hou er van om goed en verzorgd voor de dag te komen. Ik vind mezelf ook echt een stuk beter in m’n vel zitten als ik kwaliteit aan heb. En natuurlijk, als ik een optreden heb kan ik qua uiterlijk wat meer over the top gaan en af en toe eventueel zelfs een statement maken. Je staat toch voor een grote hoeveelheid mensen, alle ogen staan op jou gericht op zo’n moment, ik vind het dan geen look om met slippers en een joggingbroek voor de dag te komen.

8. Welk item mag een man absoluut niet meer aandoen?

Elk shirt met een te strakke en te lange fitting, ritsjes aan de zijkant en als klap op de vuurpijl zelfs nog leren patches en studs.

Een van onze personal shoppers heeft een outfit samengesteld, die is geïnspireerd op Rob zijn stijl.

The Cloakroom Shoot (28 of 40).jpg

Wil jij ook zo een waanzinnige outfit bestel dan hier een box 

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s