Ga met leer de herfst in

Een leren jas zou weleens het coolste item in je kast kunnen zijn

leather-1

Hij is al een eeuw terug te vinden in de meeste garderobes en geen wonder. Hij past bij super veel looks en heeft modellen, die er rauw uit kunnen zien of juist easy going and alledaags. Kortom een leren jas is voor bijna elke man draagbaar, maar ook omdat er zoveel diversiteit is maakt het de keuze welk type leren jas je moet nemen moeilijker.

Vroeger droegen motorrijders hun leren jas met een diagonale rits. Dit was om zo min mogelijk wind door je jas te laten gaan. Tegenwoordig zijn veel jasjes gebaseerd op deze techniek, die het meteen een edge geeft. Zodra je dit type leren jas combineert met een klassiek wit t-shirt en een goede spijkerbroek kom je helemaal goed voor de dag.Wil je ook graag een tijdloze leren klassieker? 

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_nl 

Of draag hem met een hoodie en je ziet er meteen meer casual uit.

Een leren jas is echt een investering waar je geen spijt van gaat krijgen. Naast het feit, dat het universeel gezien wordt als een cool item kan je hem met bijna alles combineren, hoogstwaarschijnlijk ook met jouw garderobe.

 

 

Vind je het moeilijk om een goede leren jas te vinden? Laat dan een van onze personal shoppers er een voor je zoeken.

Zorg er wel voor ons te laten weten dat je hiernaar opzoek bent in je persoonlijke pagina bij the Cloakroom.

box_NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s