Neem deel aan de R.e.V.o.L.u.Ti.o.n.

Een eigentijds modemerk dat zich laat inspireren door praktisch alles om zich heen. Van luxe modehuizen, sportkleding, grafisch design, verschillende culturen, kunst en ga zo maar door.

1

Opgericht door Christian Katballe en Palle Bruun Rasmussen in Denemarken, met een missie om eenvoudige en casual ‘everyday’ kleding te ontwerpen. Constant benadrukkend dat kwaliteit altijd kwantiteit verslaat.

Geduld is wat heeft geleid tot waar RVLT nu is. En gezien je het merk tegenwoordig in 800 winkels wereldwijd kan kopen, niet echt een slechte positie om je in te bevinden.  Behoorlijk solide bewijs voor hun standpunt; “good things come to those who wait”.

 Wil jij ook meelopen in de ReVoLuTie?

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_nl 

Het merk is gebouwd op loyaliteit, eerlijkheid en relaties, waarmee ze ons fijne designs voorschotelen, voor, heel handig, gewoon elke dag het hele jaar rond. Groeiende verder op hun eigen tempo, houden vast aan hun missie.

Consistentie vind je bij RVLT in hun kwaliteit en strakke collecties.

Zoek jij ongecompliceerde, comfortabele maar toch stijlvolle outfit? Dan is RVLT op jouw lijf geschreven. Laat het jouw personal shopper weten en dan zorgen wij een paar hele goede basics in jouw volgende box.

rvlt_box_nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s