Ken je kleuren

Weten welke kleur pak je het beste zal staan is een essentieel onderdeel van je goed kleden. Of je veel of weinig energie stopt in je kleding, weten welke kleuren je goed staan maken het verschil. Zelfs bij de meest simpele outfits. Kijk verder voor een handleiding voor de kleuren die je het beste staan.

Feitelijk gaat het om begrijpen wat de ondertoon van je huid je probeert te vertellen. Met de volgende stappen kom je daar achter.

Kijk naar de kleuren van je aderen. Als je huid licht genoeg is om je aderen te kunen zien, kan je kijken of ze meer groen of blauw zijn. Als ze groen zijn, heb je een warme huidskleur en als ze blauw zijn heb je een koele tint.

Plaats gouden en zilveren sieraden op je armWelke van de twee staat je het beste? Zilver doet het goed bij de koele tinten en goed staat beter bij warme tinten.

color-6

Hoe reageert je huid in de zon? Een huid met een warme ondertoon wordt bruinen in de zon versus een huid met koele ondertint die eerder verbrandt.


Nieuwe kleding nodig die je tint complementeert?

Bestel je Cloakroom Box hier.


 

Als je tot de conclusie bent gekomen dat je ondertoon warm is, kies dan aarde tonen, oranje, geel, taupe en off-white.

Koele ondertonen kunnen beter kiezen voor grijs, witter dan wit en zee tinten.

Val je in geen van de kampen? Dan heb je een neutrale ondertoon en dan kan je heel veel verschillende kleuren dragen. Maar pas op met felle kleuren.

color16

Er zijn echter een aantal kleuren die universeel vleiend zijn, zoals rood, blauwgroen en donkerpaars. Nu dat je dit weet, is het tijd voor kleur! Heb je nieuwe items nodig in je garderobe die je kleur complementeren? 

Bestel je volgende Cloakroom Box en vertel je personal shopper waar je naar op zoek bent.

20160808_TCR_get-a-box-bubble-blue_NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s