Samsøe Samsøe, Deen in hart en nieren.

Feature

Samsøe Samsøe is een Deens modemerk in zijn zuiverste vorm. Het merk vangt de essentie van het Deense design esthetische, die een perfecte mix van de bekende Scandinavische design in combinatie met creatieve details en een leuke mix van prints en kleuren betekent.

In ware Deense maniërisme creëert het merk kleding die de moderne, stedelijke en Scandinavische zijn. Toch is de brand steekt vanwege de neiging om meer te experimenteren dan zijn Zweedse collega’s. Hun collecties zijn zowel speels als minimalistisch. Eigenlijk gewoon waar het Deense design wereldwijd bekend om staat.

Samsoe 5

Geboren en getogen in Kopenhagen, begon het merk in de jaren 90 eigenlijk als een sieraden merk. Al snel werd daar kleding aan toegevoegd, die uitverkocht waren voordat ze in de schappen lagen. De ontwikkeling tot een echt kledingmerk ging snel en binnen no time hadden zichzelf gegrondvest als een international erkend mode bedrijf.20160808_TCR_box-cta_NLDeze herfst heeft Samsøe Samsøe een collectie ontworpen geïnspireerd door het dagelijkse leven van het Scandinavische herfst seizoen en die de donkere nachten omarmt. De details zijn subtiel, de breisels zijn gezellig en comfortabel, en de tweed is korrelig en ruw.

Samsoe 6

En natuurlijk hebben wij ook een fijne selectie van Samsøe Samsøe items bij The Cloakroom.

Wil jij dat jouw personal shopper de beste Samsøe Samsøe herfst items toevoegt aan jouw box, laat het ons weten via jouw online profiel.

 

20160808_TCR_get-a-box-bubble-blue_NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s