Zomers preppy

Preppy, een stijl die gemakkelijk het hele jaar door gedragen kan worden, maar bijzonder handig in de zomer. Merken als Ralph Lauren, Lacoste en Tommy Hilfiger ademen preppy en zijn een goed beginpunt voor jouw eigen preppy look.

preppy_1.jpg

Een stijl perfect voor de man die zoekt naar een klassieke en simpele look. En is eigenlijk gemaakt voor elke gelegenheid. Van kantoor, tot om de bar, op het terras of tijdens een familie brunch. Maar vergeet niet, je bent natuurlijk niet verplicht een stijl letterlijk te kopiēren. Carnaval vieren we slechts een paar dagen per jaar. Creēer gewoon lekker je eigen versie van de preppy stijl.

preppy_2.jpg

Wat draag je nu eigenlijk met een preppy stijl? Denk jij meteen aan vlinderdassen en bretels? Dat is zeker niet nodig. Met een paar simpele items creēer ook jij zo die klassieke preppy look zonder er uit te zien als een karikatuur.

 Nog niet de trotse eigenaar van een paar klassieke preppy items in jouw gardarobe?

Bestel jouw Cloakroom Box hier. 

Allereerst, is kleur essentieel. De heilige gralen van preppy zijn wit en donkerrood. Door deze kleuren te combineren met mocha bruin, smaragd groen ben je al een heel eind op weg.

Preppy_3

Ten tweede, is een dun linnen overhemd, wit of gewassen blauw of misschien wel knal roze en goede keuze voor een preppy look. Draag hem op je boat shorts en jij kan zo door naar die vrijdagmiddag borrel.

 

Ten derde, de kabeltrui. Perfect voor de frisse zomerse dag.

preppy_6.jpg

Als laatste maar zeker niet minste, vergeet vooral de schoenen niet. Met je de preppy stijl zijn je voeten gegarandeerd comfortabel. Espadrilles of witte sneakers voor de moderne preppy outfit. Als jij liever all the way gaat, kies dan voor loafers of de classic Oxfords.

Ben jij klaar om preppy zelf eens uit te proberen?

Laat het jouw personal shopper weten en dan wordt jouw box gevuld met klassieke musthaves.

20160808_TCR_get-a-box-bubble-blue_NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s