Een basisbehoefte

Een goede korte broek is net als een goede spijkerbroek, tijdloos en zeer noodzakelijk om in je kast te hebben. Aangezien de zomer eindelijk een comeback lijkt te maken, breekt te tijd voor korte broeken wederom aan.

short_1

Wij noord Europeanen tonen onze melkflessen vrijwel direct aan de gehele wereld zodra de eerste zonnestralen ons raken. Dus nu de zomer een kleine comeback lijkt te maken is het zeker geen slecht idee die melkflessen in elk geval in een goede korte broek te steken.

Short_2

Donker blauwe spijkershorts, chino shorts, licht blauwe korte broeken, omgeslagen broeken, opties alom. In elk geval onnodig om die oude broek uit 2005 af te knippen en zo jij eigen korte broek in elkaar te flansen.Dringend op zoek naar een korte broek?

20160808_TCR_get-a-box-bubble-blue_NL 

 

Chino lookalike shorts zijn ideaal voor een familie weekend of bijvoorbeeld een eerste date.

Of misschien is een eenvoudige look met omgeslagen shorts meer jouw stijl. Zo ben je zowel stijlvol als comfortabel op dat aankomende festival.

short_8

Een bbq van je werk op een hete zomerdag? Geen zin in klotsende oksels in je nette kleren? Combineer donkere spijkershorts met een katoenen of linnen overhemd en jij zal je als een vis in het water voelen.

Mis jij nog die ‘ik sla nooit de plank mis met deze shorts’ in je kast? Laat het jouw personal shopper weten en dan zorgen wij dat jij in een goed paar shorts geniet van de laatste zonnestralen.

 

20160808_TCR_box-cta_NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s