Joop, een naam om te onthouden

In de jaren 80 en 90 was het Duitse Joop een van de eerste lifestyle merken, dat naast kleding ook schoenen, brillen, horloges, sieraden en lingerie verkocht. Desondanks wel echt een merk met een kloppend mode hart. Maar het merk verkreeg pas echte bekendheid door het lanceren van advertenties die als vrij provocerend werden ervaren door het Duitse publiek.

De advertenties, die de onweerstaanbaarheid van Joop parfum drager lieten zien, waren nogal uitdagend op zijn zachtst gezegd.

Vandaag de dag zijn deze advertenties bijna 20 jaar oud, maar is Joop nog steeds hetzelfde mannelijke, extroverte, maar toch minimalistische merk.

Het merk groeide snel in de jaren negentig onder leiding van zijn grondlegger, Wolfgang Joop. Na zijn vertrek kwam het merk terecht in een wat neerdalende spiraal, maar Joop is terug; groter en sterker als ooit tevoren.

5.jpg

Hun designs zijn minimalistisch en trendy, met een goede snit. Het merk heeft altijd zijn extroverte en wat provocerende basis doorgevoerd, waardoor de collecties vandaag de dag nog steeds dezelfde typische en vooral tijdloze Joop stijl hebben zoals in de begindagen.


Heb jij een mooi pak nodig?
Bestel een Cloakroom Box

 


Hoewel het merk eigenlijk vrij onbekend is over de Duitse grens, is het in hun lokale markt een favoriet door zijn sterke en kwaliteit volle designs.

Toch zien we het merk ook groeien en wordt het nu verkocht in grote winkelcentra over de hele wereld.

1

Er is geen twijfel mogelijk dat hun constant sterke collecties Joop ver gaan brengen. Heeft Joop jouw aandacht weten te trekken en zou jij graag wat tijdloze items aan je garderobe  willen toevoegen?

Log dan in op je persoonlijke profiel en vertel jouw personal shopper wat je zoekt.

3.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s