De ideale reisoutfit

Ooit was reizen met het vliegtuig een grote sensatie, waarvan slechts enkele dachten het ooit mee te kunnen maken. Reizen was iets exclusiefs waarvoor je flink uitpakte. Inmiddels is het eigenlijk niet meer heel uniek en stappen mensen gemakkelijk met hun joggingbroek en oude trui het vliegtuig in.

Maar of jij nu een frequente vliegtuigpassagier bent of misschien deze zomer voor het eerst de stap waagt, een paar tips voor de ideale reisoutfit kunnen nooit kwaad.

Het is altijd fijn om er leuk uit te zien, maar je comfortabel voelen is toch wel het belangrijkste wanneer je in het vliegtuig stapt. Vermijd daarom vooral te strakke kleding en hele stijven stoffen.

Als je uren achtereen in een oncomfortabele stoel zit kan te strakke kleding je bloedstroom afknellen. Natuurlijke stoffen die ademen kunnen de reis daarom wat aangenamer maken.

Maar er zijn natuurlijk wel grenzen.

Travel 6

Laagjes zijn ook belangrijk. Dikke jassen en truien zijn zowel onhandig als onnodig. Kies daarom voor laagjes zodat je gemakkelijk je outfit bij verschillende temperaturen kan aanpassen.

Maar vergeet vooral niet dat het eigenlijk altijd kouder in een vliegtuig is dan je verwacht.

box_nl.png
De reisschoen is ook zeker iets wat we niet moeten vergeten. Voorkom teen afknellende praktijken en kies voor een makkelijke uittrekbaar exemplaar. Ook altijd handig voor tijdens een security check.

Travel 9

Kies een schoon shirt in plaats van dat extra spraytje parfum of aftershave. Geuren worden versterkt in vliegtuigen, ook de lekkere geurtjes. Dus doe iedereen een plezier, inclusief jezelf, en houd het bij een simpel schoon shirt.

Travel 10

Meerdere zakken zijn ook altijd handig. Tijdens het reizen moet je vaak veel belangrijke spullen bij de hand hebben, van je paspoort, ticket, portomonee, tot aan je telefoon. Veel zakken zijn een praktische handigheid om deze spullen gemakkelijk en veilig op te bergen. Eigenlijk echte ondergewaardeerde life savers.

Travel 11

Door deze tips in je achterhoofd te houden zal je reiservaring een stuk aangenamer worden. Maar vergeet vooral niet dat door je comfortabel te kleden je er nog steeds ook heel stijlvol uit kan zien.

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het selecteren van de ideale reisoutfit, laat het dan je personal shopper weten via je online profiel. En dan zorgen wij voor een hele prettige vlucht naar een zomerse bestemming.

box_nl.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s