‘The Boss’ van mannenmode

Hugo 1

Hugo Boss is een van de meest toonaangevende modehuizen voor mannenkleding. Niet alleen in Duitsland het thuisland van Hugo, maar wereldwijd staat het merk bekend om hun eindeloze kwaliteit en moderne en perfect vallende snit.

De naam Hugo Boss heeft tegenwoordig vooral een overkoepelende functie voor verschillende labels met elk hun eigen stijl en prijsklasse. De meest bekende is de Boss tak, gevolgd door Boss Orange, Boss Green en HUGO.

Door zich uit te breiden met verschillende labels onder de grote Hugo Boss paraplu, wist het merk een veel breder publiek aan te trekken. Met collecties varierend van maatpakken tot meer casual en trendy biedt Hugo voor ieder wat wils.

Hugo 3.jpg

Het merk dankt een groot deel van hun succes aan deze segmentatie, maar door hun constante kwaliteit en pure vakmanschap weten ze hun top positie te behouden.

Verder staat Hugo Boss, naast kleding, ook bekend om hun mooie accessoires en geuren.

Hugo 5

Maar Hugo Boss heeft naast hoge pieken ook zeker diepen dalen gekend. Na een vliegende start in 1924, raakte het merk in een neerdalende spiraal in 1931, dat zelfs uitliep in hun faillissement. Maar Hugo Boss gaf zich niet zomaar gewonnen en werkte zich met slechts 6 naaimachines opnieuw naar de top.

Vandaag de dag kan je ze eigenlijk niet meer uit het modebeeld wegdenken en kunnen wij gelukkig rondlopen in de prachtige collecties van Hugo Boss.

 

Zou jij ook wel een mooie Hugo Boss polo of chino in je volgende box willen ontvangen? Laat het jouw personal shopper weten via jouw online profiel en dan zorgen wij ervoor dat jij deze zomer een paar tijdloze items aan je garderobe kan toevoegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s