Alles is beter met strepen

Ben jij niet per se de allergrootste liefhebber van streepjes in je dagelijkse outfit? Of wist jij eigenlijk niet dat iets simpels als een streepje heel veel goeds kan doen voor jouw outfit? Lees dan vooral verder!

Stripes 1

Allereerst, is een gestreepte trui in het algemeen gewoon een veelzijdig kleidingstuk. De gestreepte trui maakt een outfit zowel casual, maar toch trendy en vooral ongedwongen. Ideaal voor verschillende gelegenheden.

Bijvoorbeeld die keer dat je per toeval een gestreepte trui aantrok terwijl je lekker lag te dobberen op de Amstel. Met andere woorden de ideale outfit voor een relaxte zondagmiddag.

Stripes 2

Maar ook ideaal voor wanneer je een reisje naar Parijs aan het plannen bent en je geen flauw idee hebt wat voor kleren je mee zal nemen. Trek dan gewoon die lang vergeten gestreepte trui onderuit je kast. Alleen nog een baguette voor onder de arm en rode baret en je bent ready to mingle.

Maar strepen zijn niet alleen ideaal voor speciale momenten. Strepen zo ideaal en makkelijk omdat ze passen bij elke outfit. Bijvoorbeeld gecombineerd met een pak, zo maak je de hele outfit meteen wat minder stijf.

Of draag een gestreept shirt op een zwarte jeans met sneakers, zo heb je gemakkelijk een trendy en comfortabele outfit te pakken.

Stripes 5.jpg

Afhankelijk van waarmee jij de strepen combineert, creëer je eenvoudig een smart casual of sportieve look, maar bijvoorbeeld ook een classic outfit met een trendy randje.

Hoe dan ook, met strepen win je dus eigenlijk gewoon altijd.

Als je je nu realiseert hoe onmisbaar een gestreepte trui is en je er eigenlijk wel een nodig hebt. We got you covered. Laat het jouw personal shopper weten via je online profiel en dan zorgen wij voor een gestreepte volgende box.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s