Gant, een merk om te onthouden

Gant, een merk verbonden aan chinos en overhemden. Populair gedragen door de wat preppy gestijlde mannen in een land als Zweden. Grappig om te weten is dat het merk niet altijd zo populair is geweest.

Gant men.JPG

Het verhaal van Gant begint met Berl Gantmacher, die later zijn naam veranderde naar Bernard. Een man die verlangde naar het behalen van de zogenoemde ‘American Dream’.

Na eerst gevochten te hebben voor het Amerikaanse leger, begon hij het bedrijf Par-Ex Shirt Company, dat vooral shirts voor andere merken produceerde. Na de tweede wereld oorlog, stapte Amerika in een sneltrein van ontwikkeling en verandering, en creëerde hiermee mogelijkheden voor Bernard, die in 1949 de deuren opende van Gant Inc.

In de afgelopen jaren heeft Gant grote veranderingen doorgemaakt en is het merk vandaag de dag niet meer weg te denken uit de garderobe van veel mannen. Door het merk te herintroduceren, heeft Gant hun imago als een merk met wat oudollige kleding voor de gepensioneerde man, kunnen verschuiven naar een kwaliteitsvol en stylish merk voor alle leeftijden.

Het valt niet meer te ontkennen dat de transformatie van Gant niets anders dan succesvol is geweest. En hiermee zeker een merk dat we jullie niet konden onthouden. Naast hun overhemden en chinos, hebben we ook toffe Gant sneakers voor het hele jaar door.

gant sneakers.jpg

Zou jij in je volgende box graag wat Gant items zien? Laat het jouw personal shopper weten via jouw online profiel. Als je nog geen online profiel hebt, meld je hier aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s