Ralph Lauren is terug van weggeweest

Ralph 1

Wat ooit begon als een simpele collectie met alleen stropdassen, is ontplooid tot een van de grootse en bekendste mode imperiums ter wereld. Ook al heeft het bedrijf altijd een duidelijke voorkeur voor de wat klassieke en conservatieve stijl gehad, zien we vandaag de dag een moderne touch in hun collecties, van slim fit gesneden shirts en creatief kleurgebruik tot eigentijdse ontwerpen.

Ralph 6

Het standvastige merk Ralph Lauren is al sinds het begin, zo’n 40 jaar geleden, een onvermijdelijke speler in de mode industrie. Het bedrijf staat vooral bekend om hun luxe sportkleding lijn, Polo Ralph Lauren, wat altijd het kloppende hart van het merk heeft gevormd.

Ralph 2

Ralph Lauren wist zichzelf snel te vestigen als een koploper in sportkleding en kreeg steeds meer bekendheid in de jaren 80 en 90 door zijn polo shirts met brede strepen. In deze tijd viel de kleding vaak wijd en los, waardoor je een wat vierkante look kreeg in vergelijking met de wat strakkere en slim fit look van tegenwoordig.

Vandaag de dag heeft het merk een comeback gemaakt met nieuwe designs en moderne ontwerpen. Het klassieke Ralph Lauren logo wordt nu weer gebruikt op de oorspronkelijke, old school wijze, dit betekent meer kleur als ooit tevoren.

Ralph 4

De typische en klassieke Oxford stof, ook gebruikt in de Ralph Lauren overhemden, is nog steeds een van hun meest gebruikte stoffen. Maar wees niet bang, de klassieke Ralph Lauren zoals we hem hebben leren kennen, gaat zeker nergens heen. Het merk heeft alleen een wat moderne afslag genomen. Dit merk je in hun nieuwe slim fit gesneden shirts, moderne designs en styling. Geen wijde polo’s met baggy broeken meer, maar een mooi slim fit shirt op een skinny.

Ralph 5.jpg

Deze kleine, maar significante veranderingen geven ons reden om te geloven dat Ralph Lauren ons mooie en sterke collecties zal presenteren de aankomende seizoenen.

Ralph gif.gif

Als u na het lezen van deze, realiseer je een garderobe-update, waaronder een aantal Ralph Lauren items nodig hebt, dan laat uw personal shopper te leren kennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s