Calvin hier, Calvin daar, Calvin het gehele jaar

Calvin klein, geborgen en getogen in de Bronx, begon zijn befaamde fashion label in de jaren 60. Met zijn label bood hij een andere, strakke en eigentijdse kijk op mode.

Het merk staat niet alleen bekend om zijn kleren, maar ook om hun enigszins controversiële campagnes. Het begon allemaal ruim 30 jaar geleden met een toen nog 15 jarige Brook Shields als ster in een jeans campagne. Deze campagne werd opgevolgd door meer seksueel getinte campagnes met onder andere Kate Moss, Mark Walberg en ‘millenials’ als Justin Bieber en Kendal Jenner. De laatste twee waren onderdeel van de #mycalvins campagne, genoemd door Calvin Klein als hun meest succesvolle digitale campagne ooit.

Tegenwoordig kan je voor ieder onderdeel van je outfit wel aankloppen bij Calvin, van sokken en ondergoed, tot jeans en truien, en zelfs de nodige accessoires zijn te koop.

Calvin_15

Ook al worden hevige gemerkte items vaak gezien als goedkoop en trashy, ben je met je Calvin trui zeker geen lopend reclamebord, maar word je onderdeel van een beweging. En ja, de kleren zijn ook nog eens heel erg comfortabel en tof.

Mike

Makkelijk gecombineerd met eigenlijk alles, Calvin’s prettige ontwerpen zijn handig het hele jaar door.

Calvin_17.jpg

Niemand kijkt je scheef aan met je Calvin shorts op het strand.

Calvin_18.jpg

Zou jij graag een grijze Calvin Klein trui of misschien een simpel wit T-shirt willen om je garderobe een upgrade te geven? Update jouw online profiel en laat jouw personal shopper weten dat jij wat Calvin items zoekt.

Calvin_19

Heb je nog geen online profiel? Meld je dan hier aan en bestel je eerste box met wat toffe Calvin Kleins.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s