Oog voor detail

Bij Eton draait het allemaal om het optimaliseren van het Zweedse vakmanschap en produceert hiermee sinds 1928 unieke overhemden voor mannen. Het merk staat bekend om hun hoge kwaliteit, traditionele manier van werken en oog voor detail. Vandaag de dag vind je hun fabriek en hoofdkantoor nog steeds in Gånghester, Zweden. De exact zelfde plek waar hun allereerste overhemden ook gemaakt werden.

2-shirts

Een echte Eton maken kost tijd. Alle overhemden worden gemaakt vanuit het niets. En de gebruikte materialen worden op een traditionele manier gespind. Eton werkt alleen met de beste van de beste producenten van katoen. In totaal kost het ruim 100 minuten om een Eton shirt te maken.

swedish-craftsmanship

premuimquality.jpg

Dit wordt allemaal gedaan om de hoge kwaliteit te garanderen waar hun overhemden bekend om staan.

eton_suitseton_tie

Voor Eton is het belangrijk dat hun overhemden niet alleen kwaliteit uitstralen, maar daarnaast ook duurzaam zijn. Zij geloven dat de eerste stap in een meer duurzame kleding industrie wordt gemaakt door het promoten van duurzame en tijdloze producten.

eton_collection

Dit is ook een van de redenen waarom Eton vaak voor katoen kiest. Katoen is een duurzaam natuurlijk materiaal. Voelt zacht aan op de huid en ademt. Vanuit een duurzaam oogpunt maken deze aspecten het een ideale materiaal keuze. Door het gebruik van katoen, hoopt Eton tijdloze duurzame items te produceren.

contemporary

eton_shirt.jpg

Zou jij graag een mooi overhemd van Eton in je box terug willen vinden. Laat het jouw personal shopper weten via jouw online profiel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s