Nooit meer strijken

Doormiddel van een klein sommetje en rekening houdend met het feit dat veel mannen elke dag een overhemd naar kantoor dragen, kwamen we tot de conclusie dat een maand hard werken op kantoor een flinke berg strijkwerk oplevert.

NI_1

Waarschijnlijk hebben al jullie mannen, en de strijkende vrouwen onder ons, ooit wel gewenst voor een strijk vrije wereld.

 

Nu blijkt dat strijken helemaal niet meer zo’n wekelijks of maandelijks ongemak hoeft te zijn. Na een wat onderzoek blijken er verschillende handigheidjes te zijn die het leven een hele hoop makkelijker maken.

Optie nummer 1, was je overhemden op een kort programma van maximaal 30 graden en hang daarna direct je shirt op een hanger. Dit zal er voor zorgen dat je overhemd veel minder heftig gekreukt raakt.

Als optie nummer 1 niet goed genoeg zijn werk heeft gedaan, hebben we gelukkig nog optie nummer 2. Stop je droge overhemden in de droger en voeg daar wat ijsklontjes of een natte sok aan toe. Het klinkt gek, maar laat het programma maar draaien op ‘hoog/heet’ voor ongeveer 15 minuten en laat jezelf verassen door je kreukvrije overhemden, zonder dan ook maar even omgekeken te hebben naar je strijkijzer.

NI_7

Optie nummer 3, is voor alle mannen zonder droger, hang je shirts in de badkamer wanneer je gaat douchen. Neem je tijd, want het zal ongeveer 15 minuten duren voordat de stoom in begint te trekken en je overhemd zal ontkreuken.

NI_8

Optie nummer 4, waarschijnlijke de makkelijkste, en misschien wel de beste optie, vraag je personal shopper om wat ‘easy iron’ overhemden toe te voegen aan je volgende box. 

We hebben een toffe collectie aan ‘easy iron’ overhemden uit een breed scala merken. Van Eton, Profuomo, Joop Collection, Strellson tot Premium en Bruun & Stengade. Deze overhemden zijn een echte uitkomst en zijn vrijwel ongekreukt wanneer ze uit de wasmachine komen. 

Afhankelijk van jouw voorkeur voor stijl, kleur en materiaal, zal jouw personal shopper een mooi overhemd voor je selecteren. 

Heb je nog geen profiel, maar wil je wel graag een toffe box met een paar mooie easy iron overhemden? Meld je dan nu aan. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s