Tijd om alle vaders en ‘soon to be’ vaders eens in de watten te leggen.

Vaderdag_FEATUREAankomende zondag is het vaderdag. Een dag die er toch redelijk gemakkelijk vaak bij in schiet. Wat cadeau stress? Wij bieden de uitweg met het beste last minute vaderdag cadeau ter waarde van €50,-. Helemaal gratis! Waar je zelf ook nog eens €50,- mee verdient. Een win win kunnen we dit wel noemen. Wat is een beter vaderdag cadeau dan een zomerse garderobe upgrade?

Stuur de geluksvogel jouw persoonlijke vriendenlink en geef hem €50,- korting op zijn eerste Cloakroom Box en ontvang zelf ook €50,- korting op je volgende box.

Met deze link nodig je jouw vader of een ‘soon to be’ vader uit om onderdeel te worden van onze Cloakroom familie en hiermee een leven lang genieten van de luxe van het hebben van je eigen personal shopper.

FAQ box

Zodra hij zich heeft aanmeld op The Cloakroom door gebruik te maken van jouw link, krijgen jullie beide een tegoed van €50,-.

De vader in kwestie, kan zijn €50,- tegoed gebruiken op zijn eerste doos bij een minimale besteding van €150,-.

Jouw €50,- tegoed zal worden toegevoegd aan jouw online profiel zodra de geluksvogel zijn eerste box heeft besteld en zijn factuur heeft voldaan bij The Cloakroom. Aan jouw tegoed van €50,- zit geen minimale besteding en kan je gemakkelijk gebruiken voor je eerste volgende box.

Login op jouw online profiel via www.thecloakroom.nl. Ga naar je dashboard door te klikken op ‘Mijn Cloakroom’. Scrol naar beneden, kopieer jouw unieke persoonlijke link en deel deze met de vader in kwestie.

Dat is alles. Niet te moeilijk toch?

Een kleine tip van ons aan jou; deel de link gemakkelijk in een persoonlijke mail als je thuisblijft aankomende zondag. Maar je kan natuurlijk ook wat extra punten scoren door je vader te helpen zich aan te melden en samen de stijlsessie in te vullen. Vergeet niet zijn eerste box te bestellen aan het einde van de stijlsessie.

VADERDAG1.jpg

Fijne vaderdag!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s