Ontour

Ontour, een geboren en getogen Nederlander, is een merk voor de creativelingen onder ons. Kleding met functionele, afwisselende en bewegelijke aspecten, hiermee creëert Ontour collecties die gedragen horen te worden. Maar laat je niet van de wijs brengen door het woord functioneel, want hun collecties ademen design en stijl.

ONTOUR-16

Ze streven naar moderne en toegankelijke collecties, maar tegelijkertijd ook stylish en functioneel. Met deze multifunctionele aspecten is Ontour ideaal om gedragen te worden op kantoor maar ook met een biertje in je hand in de kroeg. 

De oprichters, Remco van der Velden en Etienne Dekkers, leerde elkaar kennen terwijl ze industrieel design studeerden. Voordat ze Ontour begonnen, werkten de mannen als product designer voor grote merken en verklaren daarmee hun wat afwijkende kijk op fashion design. 

Elk item is gemaakt van kwaliteitsmateriaal met ongewone maar fascinerende details.

Allemaal ontstaan vanuit één idee, gevoed door een proces van ontdekking. De oprichters zeggen dat het allemaal draait om de reis en proberen hun eigen handtekening achter te laten in de fashion industry, gebaseerd op hun eigen esthetiek, interesses, product design en muziek.

Esthetiek vormt de fundering van het merk. De oprichters onderstrepen hun streven naar balans van verschillende aspecten als kleur en vorm in hun collecties.

In 2015 is het bedrijf vertrokken uit Eindhoven en heeft zich nu gegrondvest in Amsterdam. Na het lanceren van hun online winkel en het uitbreiden van hun team, gaat de reis van Ontour gestaag verder.

Ben jij benieuwd naar Ontour en zou jij wat items van dit mooie merk in je box willen hebben? Laat het je personal shopper weten via jouw profiel en dan zal jouw volgende box gevuld worden met moderne, functionele en unieke designs.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s