Draag een steentje bij

In de laatste jaren is er een revolutie in de mode industrie uitgebroken.Vroeger stond biologische mode eigenlijk vooral voor saai, grijs en oubollig. Tegenwoordig zie je steeds meer toffe biologische merken opkomen. Het werd dus wel eens tijd dat we jullie wat meer inzicht gaven in onze biologische merken.

KCA

Een van onze koplopers is Knowledge Cotton Apparel, een grensverlegger op modegebied en het gebruik van biologische materialen.

KCA_1.png

Maar natuurlijk heeft het weinig nut om biologisch katoen te gebruiken, als je het daarna doopt in giftige stoffen. Daarom gebruiken ze niet alleen biologische materialen maar ook natuurlijke verf, zonder zware metalen, chroom, formaldehyde, of andere chemicaliën.

KCA_8.png

Maar dit Deense merk is niet alleen revolutionair als het aankomt op hun ecologische voetafdruk. Met hun unieke designs, duurzame producten en oog voor detail, zijn ze zeker een naam om te onthouden.

KCA_2

 

Heb jij er ooit over nagedacht hoe lang het duurt voor een plastic flesje volledig is opgelost? 450 jaar! Ongelofelijk hè? Knowledge Cotton Apparel besloot dat hier wat aangedaan moest worden en heeft daarom het PET jasje geïntroduceerd. Gemaakt van PET polyester, een sterk, gemakkelijk te wassen en snel drogend materiaal. Natuurlijk is dit niet een gewoon jasje, maar een echt Knowledge Cotton Apparel design.

KCA_6.png

Zou jij het leuk vinden als je personal shopper wat biologische items aan jouw volgende box toevoegt? Laat het weten via jouw profiel en voor je het weet loop jij ook mee in deze revolutie.

KCA_7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s