Wij zijn jarig!

Vandaag zijn wij jarig en denken wij met veel plezier terug aan waar het allemaal begon. Een feestje voor ons en het hele team!

Party_BDAY.png

Met onze derde verjaardag zijn we een nieuwe fase ingegaan. Hiervoor hebben we grote en belangrijke veranderingen doorgevoerd in de afgelopen maand. Zo hebben we ons merkenbestand flink uitgebreid van 40 naar meer dan 80 merken, en bieden we nu meer stijlen en een ruimere prijscategorie. Daarnaast hebben we een nieuwe website gelanceerd, een nieuwe stijlsessie en ook de optie om een box met één simpele klik te bestellen.

Website_NL

Ons doel is nooit het verkopen van kleren geweest. Wij hadden ook geen ervaring in de mode-industrie. De eerste keer dat we naar een showroom gingen om kleren in te kopen voor het nieuwe seizoen, ging dat ook niet over rozen. Snel kwamen we erachter dat we alleen zwarte, witte en blauwe items hadden gekocht voor elke categorie. Dat was dan ook het moment dat we besloten een professionele buyer in te schakelen.

Wij richten ons op het leven makkelijker te maken voor de druk bezette man, die liever zijn tijd ergens anders besteed dan in een overvolle winkelstraat.

We streven naar het creëren van een betere service, door meer waarde, gemak en een hoge kwaliteit van producten te bieden. Hiermee bieden we een vernieuwende manier van shoppen in dit digitale tijdperk.

Personal shopping was iets wat je alleen 4 weken van tevoren kon boeken bij een vlotte verkoper in de Bijenkorf, Inno of de lokale kledingwinkel. Hun focus lag voornamelijk op vrouwen. Hier zijn wij zelf achter gekomen door ze allemaal uit te testen, voor we de beslissing namen onze banen op te zeggen en The Cloakroom te beginnen.

Maar voor we echt konden beginnen, moesten we eerst 1,000 Cloakroom boxen ons appartement in zien te krijgen. Dit zou een hele lange dag worden gezien we maar 5 boxen tegelijkertijd naar boven konden dragen, die stuk voor stuk schrammetjes achterlieten. Bloed, zweet en tranen heeft het ons gekost. Maar ja veel authentieker kan het niet worden toch? Daarnaast moesten we ook onze eigen supply chain en gehele operatie opbouwen vanuit het niets.

We hadden het nooit alleen gekund en zijn dan ook zeer trots op het team dat we hebben opgebouwd. Altijd opzoek naar de meest modieuze, slimme en charmante talenten voor ons kleine leger aan personal shoppers uit Zweden, Denemarken, Finland, Nederland en België. We hadden geluk met het vinden van enkele toppers aan het grote begin van dit alles. Zij hielpen ons met de eerste styling, klantenservice, ontwikkelen & beheren van onze systemen en zoveel meer.

Jessica zorgde voor alle onderdelen van de klanten beleving vanaf onze eettafel in de Huidenstraat. Ze bezorgde zelfs de dozen door Amsterdam op haar fiets. Vandaag de dag is ze nog steeds bij ons en één van onze Cloakroom ambassadeurs. Ze houdt ons scherp waardoor wij ons constant blijven verbeteren. Ze is samen met ons gegroeid. Fietsritjes en stijlsessies zijn nu vervangen door Excel sheets en vergaderruimtes in haar baan als head of sales. Maar Jessica heeft naast haar huidige functie ook een klein groepje van haar klanten behouden van het vroege begin, om het stijlen niet af te leren.Jessica delivering box to lawyer office

Onze zeer gewaardeerde head of styling en giphy koningin, Kim Kennedie, begon als personal shopper toen we nog vanuit een klein kantoortje opereerde. Zij is een echt people person en met haar altijd oprechte interesse en zorg voor iedereen, verdiende zij snel haar plek als hoofd van het legendarisch “goal digger” team.

IMG_0444

Ons geliefde head of Customer Care, Nelli Jeloudar, is één uit duizenden. Zij heeft zoveel liefde voor The Cloakroom, onze klanten en ons team. Nelli werkt niet voor ons, ze werkt voor jullie. Ze kan geen genoeg krijgen van jullie feedback en leest alles zorgvuldig. Dus kom maar door met jullie ervaringen en tips via Facebook of natuurlijk door Nelli even een belletje te geven. Hebben we jullie al over de tatoeage verteld?

tattoo_BDAY

Nelli is onderdeel van ons team sinds de internationale uitbreiding naar Denemarken en wij hadden deze actie zeker niet kunnen zegenvieren zonder haar toewijding en indrukwekkende kennis van verstuur mogelijkheden in Gothenburg, tot betaalproviders in Antwerpen.

Nellie

Last but not least, willen we jullie bedanken.

Het hele team op de Reguliersdwarsstraat wil jullie oprecht bedanken om ons de mogelijkheid te geven jullie te mogen kleden. Het is een eer en een voorrecht om de hele dag toffe outfits uit te mogen kiezen voor jullie. Door jullie kunnen wij doen waar we gek op zijn.

Vergeet niet mee te doen aan onze Instagram giveaway om een Cloakroom-Box ter waarde van €1000,- te winnen. Vandaag is de laatste dag om mee te doen.

Asbjørn & Kasper

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s