Een lading nieuwe merken

Naast het lanceren van onze nieuwe website hebben we nu ook meer merken en producten. En zijn enorm blij met onze grotere selectie aan menswear in al onze categorieën: Trendy, Casual, Smart Casual en Klassiek.

ONBOXING_BLOG

We hebben ook meer prijscategorieën. Nu een grote selectie aan merken in het hogere, maar ook lagere prijssegment. En er zal zeker voor iedereen wat tussen zitten.

Onze hardlopers als Scotch & Soda, Hugo Boss, Minimum, Selected, Samsoe Samsoe, Eton, Kronstadt, and Knowledge Cotton Apparel, worden nu vergezeld door merken als Burlington, Marc o’Polo, Replay, J. Lindeberg, Jack & Jones, Lacoste, Esprit, Colours & Sons, Clarks, Strellson, Ralph Lauren, Joop!, Suit, Solid and Armedangels.

Het Zweedse merk, J. Lindeberg, is een van onze casual toevoegingen. De eerste klas kwaliteit en originele stijl van dit merk, maakt het een favoriet voor vele mannen met een zwak voor hoge kwaliteit.

JLINDEBERG_BLOG

Jack & Jones, een sterk Deens merk, bieden we nu aan in onze casual categorie. Dit merk weet de Deense stijl, met hun oog voor detail en functionaliteit, perfect te illustreren.

JACK_JONES_BLOG.png

Armedangels uit Duitsland, creëert volledig biologische kleding en wij zijn ook zeer blij om dit merk aan jullie te kunnen bieden. Armedangels is een onderdeel van onze trendy categorie en daarmee heel gaaf voor mannen die graag modieuze maar eerlijke kleding dragen.

ARMEDANGELS_BLOG.png

Als je meer het klassieke type bent, die houdt van de bekende en kwaliteit volle merken, zal Tommy Hilfiger op jouw lijf geschreven zijn. Tommy Hilfiger, afkomstig uit de U.S., symboliseert een klassieke stijl met eigentijdse elementen. En kan hun Big & Tall lijn mogelijk binnenkort in jouw Box zitten.

TOMMY_BLOG.png

Of ben jij een man die graag kiest voor die Great Gasby geïnspireerde Polo stijl? Dan is Ralph Lauren misschien wel een merk wat jij in je kast kan gebruiken. Met hun Smart Casual stijl geven ze mannen direct een stijlvolle look.

LAUREN_BLOG.png

Laat ons weten welke merken jij graag in je Box ziet. Doe de nieuwe stijlsessie op onze website en jouw personal shopper zal direct een mooie Box voor je samenstellen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s