The Essentials: No. 5 de cardigan

Hoewel de nieuwe zomer en lente collecties al volop binnen komen in onze shop, is het buiten nog behoorlijk putteke winter. De kilte en koude van het seizoen hangen als een mantel over ons heen, en het weer lijkt niet meteen te veranderen. Dus, voorlopig althans, moeten we nog kiezen voor warme laagjes, gebreide bovenkleding en misschien ook een Chelsea Boot. Daarom even een ode aan de immer coole cardigan. 

Een goede fijne cardigan doet het echter altijd top, ongeacht het seizoen of gelegenheid. Of het nu gebruikt wordt om een extra dimensie te geven aan je negen-tot-vijf werkkledij of als stand-alone toplaag wanneer het kwik stijgt, het is gewoon een veelzijdig item dat moeiteloos kan gebruikt worden in een gelaagde outfit.

Dad-Cardigans-2

Als aanvulling op je formele garderobe is het noodzakelijk de juiste kleur te overwegen. Heldere kleuren als lichtgrijs en blauw communiceren goed met de formaliteit van tijdloze neutralen als zwart en donkerblauw. Voor een meer fashion forward manier van styling ditch je het overhemd en das al helemaal.

Gebruik je de gilet als toplaag het komende zomerseizoen, overweeg dan een sjaal nek-versie voor een speels accent. Integreer een on trend ruitjes overhemd in je overhemden rotatie en combineer deze met een paar sneakers – draag ze met sokken, of ga voor een off-duty look en ga lekker sok-loos.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s