The Essentials: No. 4 de blazer

Vraag aan een willekeurige man om een lijst op te noemen met Essentials voor z’n kleerkast en je kan er prat op gaan dat een blazer redelijk bovenaan die lijst zal pronken. En al helemaal een navy SELECTED blazer.

Blazers zijn namelijk zeer makkelijk te combineren. Gooi een blazer op een Oxford shirt, een wit overhemd of zelfs een basic t-shirt en je bent klaar. Ondanks dat dit wellicht een leuk ensemble zal vormen, zijn wij van mening dat het wat té braaf is.

De makkelijkste manier om wat meer pit te geven aan je blazer, is om hem te dragen als jas. In plaats van hem als tussenlaag te gebruiken in een klassieke combinatie gebruik je hem op die manier als het onderdeel van enkele slimme lagen. Dus als het buiten nog koud is, maar niet ZO koud dat je een jas nodig zou hebben, dan kan een blazer het perfecte alternatief zijn. En dus als jas dienen.

Voor een meer rebelse look kan je ook experimenteren met een laagje Denim. Een denim jas of shirt in je lagen maakt je look meteen jong en gedurfd, zonder Fashion Week Weird te zijn!

denimblazer

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s