How to wear your hair in 2016

Ben je vorig jaar begonnen met het laten groeien van je baard, dan kom je nu toch voor een dilemma te staan. We nemen afscheid van de lange hipster baarden. Maar een definitief afscheid word het nog niet, want de korte baard is nog wel toegestaan.

4KjqlTh

De mood voor 2016 is clean en vrij braaf, met glad geschoren wangen en een goed geknipt niet te kort maar ook niet te lang kapsel. Hierbij komt de zijscheiding ook weer kijken wat de look een stuk serieuzer maakt en dus perfect voor overdag op kantoor.  s’Avonds haal je een hand door je haar en geef je de lok beweging waardoor de look vrijer en heel wat sexyer wordt.

beardtrendtasche.jpg

 

Geen trend zonder tegentrend. De buzz cut die in 2015 al zijn entree deed, nemen we mee naar het jaar 2016. Superkorte, militaire haircuts zijn dus weer hot. Overigens mag er best een beetje variatie in zitten. Zo kun je het haar bovenop je hoofd net iets langer laten zodat er een spannende beweging in je kapsel komt te zitten.

23.-Buzz-Cut-for-Men-Short-Hairstyles.jpg

Maar ook de langere haarlengtes komen weer in de mode. Vorig jaar zagen we al lange krullenbollen maar nu komt ook het lange sluik haar tot op de schouders weer terug.

long-hair-men-2015-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s