The Chelsea Boot

Een van de laatste trends die we hebben gespot op het gebied van schoenen is de Chelsea Boot. Dat klinkt misschien niet voor iedereen even bekend in de oren maar als je ze ziet weet je gelijk waar we het over hebben. De Chelsea Boots waren in de jaren ’60 helemaal hot en ze maken nu een comeback. Je kunt de laarsjes herkennen aan een stuk elastiek aan de zijkanten. Ze zijn vooral bekend met een ronde neus en platte zool maar je ziet ze ook steeds vaker met een wat hogere hak. De laarsjes zijn niet hoger dan je enkels en zijn daarnaast ook veterloos waardoor je een moderne look creëert.

 

de-comeback-van-20152910082358579

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Chelsea Boot geeft je outfit een chique finishing touch. Ze hebben namelijk een aangename, classy uitstraling. Ben je toch wat meer van de iets wat stoerdere look? No probem! Je kunt ze makkelijk combineren met een leren jack en een toffe spijkerbroek. De Chelsea Boot van leer of suede is een perfecte voorjaars-vervanger voor je dagelijkse sneaker en is bijvoorbeeld mooi in combinatie met een slim-fit broek.

Ook onze Kanye is fan van de Chelsea Boot! Zie hier hoe hij ze combineert bij verschillende outfits.

Dus schuif wat in je schoenenkast aan de kant en haal een paar stoere, frisse Chelsea Boots om deze gaten te vullen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s