What you should be wearing in 2016!

We zijn nog maar net begonnen in het nieuwe jaar, dus de nieuwe trends staan al voor jullie klaar!

De mood voor de komende seizoenen is ronduit relaxed. De outfits op de catwalks waren sportief en comfortabel. Ook oversized maakt weer een comeback dit jaar. Wijde broeken, wijde blazers en wijde jassen. Dit zijn wel de trends voor de echte op en top modeman.

facetasm-2015-2016-fall-autumn-winter-fashion-mercedes-benz-fashion-tokyo-japan-mens-denim-jeans-quilted-coat-knit-plaid-moto-bi

FACETASM

Wat kleuren betreft blijft het zakelijk en neutraal al komt er in de zomer heel wat meer kleur bij kijken. Gedempte blauwe en neutrale tinten als bruin en beige zullen als basis kleuren terug komen en daarnaast groen, konings blauw en geel.

jassen-7.jpg

Verder krijgen we slimme basisstukken die zijn ontworpen om op de fiets naar kantoor te dragen, terwijl formele herenmodelooks sportieve twists bevatten. Colberts bevatten ritsen voor een meer gestroomlijnde look. Deze details zien we ook terug komen in bijvoorbeeld jacks en broeken. Dit is geïnspireerd op praktische werkkleding zoals grote zakken en handige ritjes.

urban-safari-men-street-style

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s