Hoe rock je een slim fit jeans?

Als je de skinny jeans net even een tikje te strak vindt, en je je regular jeans wel een beetje zat bent, dat is een slim fit de perfecte fit om te proberen. Een slim fit jeans zit net even wat losser dan een skinny, maar valt wel vrij aangesloten. Ook vallen de pijpen mooi in hoge boots, maar ook netjes op lage sneakers of nette schoenen. Zorg wel dat je er geen lompe grote schoenen bij draagt want door een strakke broek oogt dit erg groot.

In tegenstelling tot de skinny kun je de slim fit jeans ook leuk oprollen in combi met een sneaker of desert boot. Hiervoor hebben we een speciale methode genaamd de ‘Pin roll’. Dit zorgt er ook voor dat je straight slim fit jeans iets meer taps toe loopt naar de enkels.

1-6pinroll

Een slim fit jeans is een commercieel model wat erg toegankelijk is voor elke man, ja… ook voor een man op leeftijd met gespierde benen zolang er maar stretch in zit. 😉

Screenshot 2016-01-28 at 2.31.04 PM

Ook met kleuren kun je hier alle kanten op. Momenteel is grijs een kleur die we veel zien en je ook makkelijk kunt combineren met alle kleuren. Zwart met of zonder wassing is ook een goede kleur die deze winter gepaard met donkerblauw zonder wassing. Vooral voor geklede gelegenheden is een donkere kleur gepaster dan een lichte kleur met name voor de winter.

Bye regular jeans, hello slim fit!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s