Merk van de week: SELECTED HOMME

SELECTED is een van onze favoriete merken in ons huidig aanbod! Of je nu op zoek bent naar een passende outfit voor op je werk of een casual outfit voor in je vrije tijd, met iets van SELECTED kom je altijd stijlvol voor de dag! Dit Deense merk ontwerpt trendy Scandinavische mode voor de hedendaagse moderne man. En ze doen dat, op z’n Scandinavisch best. Elk kledingstuk heeft een zekere uitstraling. Strak, sober en stijlvol, zoals ook Deens design hoort te zijn. Maar toch met net dat rebelse accentje, waar we allemaal gek op zijn.

 

Met de kleding van SELECTED Homme straal je niet alleen mannelijkheid en zelfvertrouwen uit, maar ook de prijs-kwaliteitverhouding zit je als gegoten. Een sweater, shirt of blazer zijn betaalbaar. En dat met garantie op kwaliteit! Bij SELECTED gebruiken ze veel katoen zodat de stoffen soepel en comfortabel aanvoelen, maar ook duurzaam zijn in onderhoud. Ook hun fits zijn afgestemd op het leven van de moderne man. Heerlijke slim fit shirts en t-shirts. En -oh my- wat houden we van hun sweaters!

 

 

De collecties zijn enorm veelzijdig waardoor combinaties eindeloos zijn. Van nette schoenen tot donkerblauwe blazers en van trendy sweaters tot casual overhemden, SELECTED Homme biedt opties voor ieder type man. En je hoeft er niet eens alle winkelstraten voor af te lopen, want wij bij The Cloakroom steken we dit merkje heel graag in je box! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s