The Essentials: No. 2 The T-shirt

Na enkele zonnige uren dit weekend in Amsterdam, droomde wij bij The Cloakroom al helemaal weg bij t-shirt weer. Terug in de realiteit, lijkt het misschien gek dat we een blogpost schrijven over t-shirts in de winter. Los van het seizoen is de t-shirt een essentieel kledingstuk in je kleerkast. In dat opzicht past hij perfect in onze serie The Essentials voor je garderobe!

Vorige week kon je al lezen waarom iedere man een Oxford shirt in zijn kast zou moeten hebben. Deze week gaan we verder met het bovenlichaam en hebben we het over de basic heren t-shirts. Denk maar aan zwarte, witte, grijze of donkerblauwe t-shirts met of zonder v-hals of print.

Het t-shirt leent zich vooral in putteke winter goed om in lagen te werken. Je kan een t-shirt met print onder een hemd dragen, open of gesloten. Een effen t-shirt kan je makkelijk ook onder een pullover dragen, dan prikt de wol niet zo. 😉 Maar waarom combineer je een t-shirt ook niet eens onder een blazer voor een meer casual smart look? Materiaal-wise, is het goed om te investeren in een t-shirt van katoen. De t-shirts gaan langer mee en zijn makkelijk in onderhoud, i-deaal voor je lievelingsshirts die je iedere dag wil dragen!

Langer is misschien beter van toepassing op de lengte van je weekend dan op de lengte van je t-shirt. Te brede en te lange t-shirts zorgen voor een overvloed aan stof, die je vervolgens ook in je broek moet steken als je er eens een hemd over wil dragen. Beter kijk je naar je postuur, naar de fit van je t-shirt en de stijl. Onze personal shoppers willen jou hier heel graag bij helpen! Heb je al een profiel vraag dan naar je beste fit. En anders kan je supercalifragilisticexpialidocious een profiel aanmaken. 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s