De meest stylish man van 2015

Met een terugblik op 2015 hier de best geklede mannen van vorig jaar op een rij!

Uiteraard zijn er een paar die niet mogen ontbreken en die The Cloakroom vele malen als inspiratie heeft gebruikt is style icoon Pharrell Williams. Met zijn kleurrijke en creatieve outfits maakt hij echt een statement. Ook de hoed die nooit ontbreekt doet zijn look goed.

8f038520164c948c7856470f72e3d4eb

Op de tweede plek hebben we Olivier Rousteing geplaatst, de ontwerper van Balmain. Deze jonge designer ziet er altijd overdressed uit maar heeft een stijl om je vingers bij af te likken. Hij ziet er altijd chique, maar toch nonchalant uit. Hij combineert bijvoorbeeld vaak een wit t-shirt of tanktop met een stijlvolle blazer.

Screenshot 2016-01-22 at 4.08.11 PM

Ook is David Beckham nog steeds een groot favoriet. Hij komt natuurlijk ook overal mee weg door zijn looks maar die versterkt hij zeker door zijn classy touch of style. Toch vinden onze Personal Shoppers zijn “less is more” outfit zijn beste look.

David-Beckham-Style-10

Zanger James Bay heeft ook onze aandacht afgelopen jaar getrokken. Hij is gemaakt voor een leren biker jack in combi met en denim overhemd en skinny jeans. Deze look rockt hij vaak met een grote hoed erbij, wat ook een item is die we in 2015 veel gezien hebben.

James Bay arriving at Key 103

Last but not definitely not least: onze enige echte Ryan Gosling. Zijn stijl is niet te opvallend, maar toch draagt hij outfits die hem nog meer good looking maken dan hij al is. Hij gaat veel voor rustige kleuren en natuurtinten die hem ook goed staan.

ryan-gosling-looking-casual-and-cool

Op naar 2016!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s