Verschillende manieren om een blazer te stijlen.

De blazer is nog nooit zo varierend gedragen als nu bijvoorbeeld met een coltrui, een gilet of een spijkerjasje. Voorheen zagen we de blazer als een zakelijk item wat je look gelijk een stuk serieuzer maakt. Maar tegenwoordig kan deze heel speels en modisch gedragen worden zonder er stijf uit te zien.

 

Draag een casual blazer van bijvoorbeeld spijkerstof of wol zodat je al een casual look creëert. Daarnaast is het dus leuk om deze niet altijd te dragen met een overhemd, maar ook met een coltrui zoals hierboven is vermeld. Hierdoor ontstaat er een sophisticated look wat ook geschikt is voor werkgerelateerde events. Verder is layering ook iets wat we veel terug zien, dit effect creëer je door er bijvoorbeeld een spijkerjasje eronder te dragen en daar onder een t-shirt. Voor een preppy look maakt een gilet je outfit af in combinatie met een hip overhemd.

 

Een blazer kun je voor elke gelegenheid gebruiken. Een business meeting, een bruiloft, een etentje en een borrel. Het voordeel van een blazer: Je ziet er altijd goed gekleed uit! Wie je ook tegen het lijf loopt, en je bent nooit underdressed.

 

Voor mooie blazers kan je natuurlijk bij The Cloakroom terecht, so go get it!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s