Trends to watch in 2016

Food: Hybride. Nee, het gaat niet om de hybride auto, die kennen we inmiddels wel. Het gaat nu om hybride eten. What? Gekruist voedsel! Zo bestaat al de pineberry (ananas-aardbei), kalletes (boerenkoolspruitjes) en de broccokool (broccoli + bloemkool).

Klinkt crazy, maar het is toch echt food of the future. Handig voor als je toch niet kon kiezen waar je zin in had. Neem de gecombineerde versie! Wie weet wat ze nog allemaal gaan bedenken, zodat we een geheel nieuwe voedselpiramide kunnen bouwen 😉 De granen en groenten in een, scheelt wat ruimte op je bord..

collage food

Fashion: Wijde fit broeken. Afgelopen jaren domineerden voornamelijk de skinny en slim fit broeken het modebeeld. Of het nou ging om een jeans, chino’s of andere materialen, de fit bleef smal. Hoewel je het bijna niet meer kan voorstellen dat we ooit rechte of wijde modellen hebben gedragen, is het onvermijdelijk dat het nu toch echt gaat komen: The wide fit.

Voor de ene man een blessing, de andere moet er meer aan wennen. Alle fanatieke
voetballers, fietsers en schaatsers springen nu een gat in de lucht. Eindelijk een broek die echt past en ook nog in de mode is. En voor de rest, het is slechts een kwestie van tijd voordat je je niet meer voor kan stellen dat je die skinny echt aan deed. That’s so 2015.

wide legged collage

Gadgets: In 2016 hoef je nooit meer wat kwijt te raken. Je sleutels niet, je gejatte fiets niet en what-the-hell ook je kind niet. De ultieme gadget voor de warhoofden/pechvogels/nachtmerries onder ons is Lapa.

Lapa is een handige bluetooth sleutelhanger, wat je overal aan vast kan kan maken om het vervolgens te kunnen lokaliseren. Wel tot 40 meter, dus handig als je het snel doorhebt dat je Vespa weg is. Via je telefoon ontvang je door middel van geluidjes en lichtjes een wegwijzer die je leidt naar je vermiste object of huisdier. En om het nog beter te maken: het is hartstikke betaalbaar! Dus laat je kind zorgeloos vrij in de Ikea, zonder gênante zoektochten in de ballenbak.

http://findlapa.com/ 

lapa gadget

Entertainment: Films zijn uit, series zijn in, mocht je dat nog niet opgevallen zijn. En the one to watch in 2016 is toch echt: Making a murderer van Netflix. Waarschijnlijk word je er van alle kanten mee doodgegooid, dus als dit geen extra duwtje in de rug geeft, dan weten wij het ook niet. Het is eigenlijk geen serie, maar een documentaire. Het is dus echt gebeurd en nog steeds aan het gebeuren.

Making a murderer gaat om een redneck familie uit een klein dorpje in Amerika die niet geliefd is door hun mede-bewoners. Voornamelijk Steven Avery is de ongelukkige, na al 18 jaar onterecht vast te hebben gezeten voor een misdaad die hij niet heeft begaan, zijn de lokale autoriteiten nog niet klaar met hem. Een 10-delige documentaire die je gegarandeerd flabbergasted achterlaat.

Tip: koop wat Strepsils tegen een schrale keel en maak je woonkamer soundproof, want je hebt nog nooit zo hard tegen de televisie geschreeuwd..

https://www.netflix.com/nl/title/80000770

Making-a-Murderer-Logo-Netflix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s