Highlight brand: Nowadays

Een merk waar je waarschijnlijk nog niet eerder van hebt gehoord is Nowadays. Het is sinds kort opgenomen in onze collectie. Je kan dit merk dus binnenkort als klant in je box verwachten, als je het al nog niet ontvangen hebt. Hoewel de Nowadays man niet graag zelf in de schijnwerpers staat, belichten wij het merk maar al te graag.

Het in 2012 opgerichte Nowadays is van Duitse afkomst en heeft als doel om de moderne man op een innovatieve wijze te kleden. De collectie bestaat uit kwalitatieve basics, vaak met een eigentijdse twist. Zoals gemêleerde garens en honinggraat breisels. De kleuren zijn subtiel zodat er geen foute combi mogelijk is. Hoewel er weinig gebruik gemaakt wordt van prints, op de klassieke streep en ruit na, moet je niet bang zijn voor een saaie outfit. Elk kledingstuk kan in lagen gedragen worden, en om juist de simpele stukken te mixen met de wat meer mode-gevoelige items creëer je een eigen trendy look.

 

 

Ideaal voor de nuchtere man, die met zijn tijd meegaat maar de boel niet wil overdrijven. Overdag op werk netjes voor de dag komen en daarna gelijk door uit eten kan in dezelfde outfit met slechts kleine wijzigingen. Strop de mouwen van je overhemd even op, extra knoopje open et viola!

 

 

De woorden clean, smaakvol, stoer en betaalbaar typeren Nowadays het beste. Kun je jezelf hierin vinden? Vraag je personal shopper er gelijk naar!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s