3 manieren om je favoriete trui te dragen

Een witte kerst gaat het dit jaar in Nederland niet worden, maar de winter is inmiddels wel officieel begonnen. De dikke truien mogen dus weer uit de kast! Personal shopper Romy geeft je de beste tips om ze te dragen. 

Met overhemd
“Naast het feit dat een sweater warm en cozy is, kun je hem ook heel hip dragen”, aldus Romy. Zo kun je hem bijvoorbeeld dragen met een overhemd er onder. Dit zorgt voor een business-look, zonder degelijk te worden. Voor de feestdagen kun je prima jouw favoriete kersttrui dragen met hieronder een overhemd. Netjes maar wel met een feestelijke touch!

collage trui.jpg

Met col
Zoals we al eerder schreven, is deze winter de coltrui weer helemaal terug van weggeweest. Voor een classy look draag je dit item met een colbert. Een grofgebreid exemplaar gecombineerd met een jeans met stoere schoenen ziet er gelijk weer heel anders uit.

collage turtleneck

Met sneakers
De ultieme favoriet van Romy blijft toch de crewneck sweater: “Deze doet het echt altijd goed en is op veel manieren te combineren. Draag hem sportief met jeans en sneakers. Wil je eens wat anders? Kies dan voor een chino en rol de pijpen iets op. Draag wederom sneakers eronder en combineer je outfit met een nette overcoat. Zo simpel maar zo mooi!”

collage crewneck

Wil jij een winterse outfit ontvangen van Romy? Stuur haar een berichtje op Facebook of meld je aan op onze website.

Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s