Kerstshoppen met Fleur in New York

Onze personal shopper Fleur zou het liefst heel December in New York doorbrengen. Er gaat niets boven de kerstsfeer proeven in The Big Apple! In deze blog deelt ze haar beste tips voor de feestdagen.

Rockefeller Center
Deze locatie is verreweg de beste plaats om je tijdens kerst te bevinden. Al meer dan 80 jaar staat hier een gigantische kerstboom met prachtige verlichting. Het verlichten van de boom is inmiddels ook een ceremoniële gebeurtenis waarbij tienduizenden bezoekers aanwezig zijn en een half miljoen mensen het spektakel live volgen op tv. Naast de boom kun je hier ook schaatsen of alle kerstverlichting bekijken vanaf ‘The Top Of The Rock’, de bovenste verdieping van het gebouw waar je per lift naar toe gaat. Voor Fleur is Rockefeller Center de ultieme plek om tijdens kerst heen te gaan. Stiekem droomt ze ervan onder deze beroemde kerstboom ten huwelijk gevraagd te worden.

Nu maar hopen dat je vriend meeleest, Fleur!

rock-tree

Kerstinkopen
Natuurlijk ben je ook voor je shoppen in New York op het juiste adres. Er zijn eindeloos veel boetieks en mooie winkels te vinden, maar deze maand moet je in de warenhuizen zijn. De keuze is reuze: Barney’s, Neiman Marcus, Macy’s, Saks Fifth Avenue, Bloomingdales, Bergdorf Goodman, Nordstrom en ga zo maar door. “In december zijn de etalages van deze winkels magisch versierd met de mooiste artikelen. Alleen buiten kun je al uren doorbrengen, laat staan binnen.. Je kunt hier uiteraard ook de mooiste cadeaus vinden”, aldus Fleur.

In warenhuis Macy’s is Santaland te vinden: dit is een tentoonstelling van de mooiste kerstbomen, elfen en speelgoedtreinen. Er ligt een dik pak sneeuw en het is de thuisbasis van de enige echte Santa Claus. Zeker een bezoekje waard!

BN-LK366_nygard_J_20151123152352-1

Het kerstdiner
Op eerste kerstdag zijn veel restaurants gesloten, zorg dus dat je op tijd informeert naar de openingstijden en reserveringen. Op kerstavond is het vaak rustiger. Mocht je uit eten gaan, overweeg dan zeker de volgende restaurants:

Het Mexicaanse La Esquina is een echte aanrader. Hier kun je heerlijke taco’s eten in de taqueria, maar er huist ook een brasserie met een ontzettend tof interieur en bijzondere gerechten.

Voor een perfect diner in een mooie omgeving ga je naar The Lion. Het eten is er heerlijk en heeft een Italiaanse invloed. Ook kun je hier regelmatig een celeb spotten.

Brasserie Balthazar is altijd goed en ook geopend tijdens kerst. Je kunt hier gedurende de hele dag terecht, van ontbijt tot drankjes na het diner. De lunch is een echte aanrader: de verse French pastries worden in eigen bakkerij gemaakt!

Balthazar_2

Events
Er is natuurlijk nog veel meer te beleven in zo’n grote stad als New York! Zo kun je een kerstshow bezoeken, bijvoorbeeld de Christmas Spectacular show in de Radio City Music Hall. Ook zijn er verschillende kerstmarkten in New York te vinden, zoals WinterVillage in Bryant Park, de Union Square Holiday Market en de Columbus Circle Holiday Market in Central Park. Door de hele stad zijn verschillende ijsbanen waar jij je beste schaatsmoves kunt laten zien!

central_park_new_york_city_wallpaper_2-normal

Have fun in New York! 

Wil jij gestyled worden door Fleur? Stuur haar een berichtje op Facebook of meld je aan op de website!

fleur

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s