Eva’s stijl crush

Bij The Cloakroom gaat ons modehart vanzelfsprekend harder kloppen van goedgeklede mannen, maar voor onze personal shopper Eva is er één man specifiek die dit voor elkaar krijgt. Johannes Heubl is de naam! Hij ziet er niet alleen heel goed uit, maar weet ook precies hoe hij zich moet kleden. Kijk en leer! 

collage johann

Mister Heubl weet zich met de juiste basics op een klassieke manier te kleden, zonder oudbollig over te komen. “Het toffe aan hem is, dat hij niet per se trends volgt, maar vooral draagt wat hij zelf mooi vindt. Daarnaast verkiest hij kwaliteit boven kwantiteit”, aldus Eva.

collage johannes 1

Op zijn Instagram-account kun je veel inspiratie opdoen op het gebied van kleding. Daarnaast is er nog een prettige bijeenkomst voor de heren: zijn bloedmooie vriendin Olivia Palermo. Elke zondag post hij namelijk een foto samen met haar. Daarnaast is Johannes model en komt hij dus op veel mooie plekken. Ook dit is allemaal terug te vinden in zijn feed!

collage johannes

collage johannnie

Wil jij gestyled worden door Eva? Meld je aan op onze website of stuur haar een berichtje op Facebook!

eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s