Dit is de nieuwe clip van PSY

Het aanstekelijke nummer Gangnam Style van PSY is inmiddels alweer drie jaar oud. Dat betekent echter niet dat deze Zuid-Koreaanse zanger de afgelopen tijd heeft stil gezeten. Gisteren heeft hij namelijk weer een nieuwe hit uitgebracht: ‘Daddy’.

De clip is precies zoals je van hem gewend bent, het heeft namelijk een erg onlogisch verhaal en zit vol met vreemde danspasjes. Toch worden we er op de één of andere manier erg vrolijk van. Kijk en oordeel zelf!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s