Op bezoek bij Eton in Zweden

Dit najaar kregen we een heel leuk bericht van één van onze merken Eton. Twee van onze personal shoppers werden namelijk uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan Eton College in Zweden. Dit is een tweedaagse stoomcursus waarin alles wordt behandeld wat het merk betreft.

IMG_3650.JPG
Het Eton hoofdkantoor.

IMG_3629.JPGEen kijkje in de showroom.

Onze personal shoppers Noga en Joan waren de geluksvogels die aan dit avontuur mee mochten doen. Joan: “Afgelopen week vlogen we naar Gothenburg om vervolgens met de bus naar Gånghester te vertrekken, waar het hoofdkantoor van Eton is gevestigd. Na een kennismaking met CEO Hans Davidson en Brand Director Jan Borghardt, volgde een rondleiding door de HQ waarbij ook het magazijn werd bezocht.”

IMG_3630.JPGEr waren gasten vanuit de hele wereld aanwezig, daarom kreeg iedereen een naamkaartje geheel in stijl. 

IMG_3639.JPGHet magazijn van Eton.

Hierna volgde een tour van Quality Developer Marianne Louverse langs de productie-afdeling waar onze personal shoppers met eigen ogen konden zien hoe de mooie overhemden gemaakt worden. “Verder werd er veel verteld over onder andere de materialen die gebruikt worden en leerden we hoe de strijkvrije overhemden worden gemaakt, waar Eton bekend om staat”, aldus Noga. Ook werd er nog een presentatie gegeven over de toekomstplannen van het merk.

Een tour langs het productieproces van de overhemden.

De tweede dag werd begonnen met een presentatie over stropdassen. Door Justin Vannen (werkzaam bij Vanners, een bedrijf dat bekend is om het maken van accessoires en het weven van zijde) werd uitgelegd wat er allemaal bij het maakproces komt kijken en welke verschillende technieken er zijn. Daarna kregen Noga en Joan de kans om hun eigen stropdas te ontwerpen. Aan het eind van de dag ontvingen alle aanwezig een officieel certificaat voor hun deelname aan Eton College!

Screen Shot 2015-11-24 at 3.35.33 PMIedereen ontving een officieel certificaat voor hun deelname. 

Naast een kennismaking met de mensen achter Eton en veel leerzame workshops genoten onze personal shoppers ook van het mooie pittoreske Borås en het Grand Hotel met verrukkelijke (hoe kan het ook anders) Zweedse gehaktballetjes.

Thanks Eton, we had a blast! 

IMG_3638.JPGNog een foto van de showroom, omdat ‘ie zo mooi was!

Wil jij een nieuw item van Eton ontvangen? Meld je aan op onze website of neem contact op met je personal shopper!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s