Zo draag je basics met een twist

Basics zijn kledingstukken die je altijd in je kast moet hebben. Hiermee kun je namelijk andere, opvallende items combineren zonder eruit te zien als een kermisattractie. Wil je een stapje verder gaan dan dat en je fashion sense naar een hoger level brengen? Dan zijn basics met een twist de uitkomst!

collage details 1

Het woord zegt het al; op het eerste gezicht ziet het eruit als een normaal overhemd, maar als je beter kijkt zie je dat het stofje wel heel bijzonder is of andere subtiele details opvallen zonder overheersend te zijn. “Zo hebben wij in ons assortiment het merk Kronstadt, dit merk heeft overhemden met houten knoopjes. Het merk Ontour heeft vesten met een dubbele rits. Of wat dacht je van een nette Scotch & Soda chino die opeens touwtjes blijkt te hebben in de tailleband? Deze details zorgen ervoor dat anderen toch nog even een keertje omkijken om je outfit te checken.”

collage details

Deze ‘twist’ hoeft zich niet te beperken tot materiaal. “Ongetwijfeld draag je wel eens een neutrale outfit met bijvoorbeeld een wit overhemd en een blauwe jeans. Hoe leuk is het dan, dat wanneer je hurkt om je veters te strikken de funky Alfredo Gonzales sokken opeens verschijnen?” Een onverwacht kleinigheidje waarmee je een zogenaamde ‘knipoog’ geeft.

collage details 2

Wil jij gestyled worden door Noga? Bezoek haar profiel op onze website of stuur haar een berichtje op Facebook.

noga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s