5 kapsels die nooit uit de mode raken

Mannenkapsels zijn altijd weer een lastig ding. Het kost moeite en tijd een model aan te houden (iets waar velen geen zin in hebben) en daarnaast lijkt er vaak weinig variatie mogelijk. Speciaal daarom hebben we 5 coupes geselecteerd die altijd kunnen. Ook voor jou zit er iets tussen! 

#1 De lok
Deze look geeft een jeugdige, stoere uitstraling. Voor dit kapsel heeft je haar een redelijke lengte nodig. Wanneer de inhammen zichtbaar beginnen te worden is deze coupe ideaal, je kunt je haar namelijk precies neerleggen zoals jij dat wilt. Zo kun je ze prima verbergen! Is je haar eenmaal in dit model geknipt, dan heb je er weinig werk meer aan. Iedere ochtend op droog haar wax of clay aanbrengen en je kunt er weer een hele dag tegenaan!

classictextured

#2 De French Crop
Dit korte kapsel is geschikt voor bijna elke gezichtsvorm. Daarnaast is het heel handig voor mannen met dunner haar of mannen die geen zin hebben om veel tijd aan hun kapsel te besteden. De randen worden iets langer gelaten, maar er komen geen styling producten bij kijken. Het enige onderhoud dat is vereist, is het trimmen/knippen ongeveer 1x per maand.

classicfrenchcrop

#3 De scheiding
Deze look geeft je een moderne, verzorgde uitstraling. Het haar is korter aan de zij- en achterkant, maar langer bovenop. Zorg ervoor dat je de lengtes goed bijhoudt, anders ziet het er binnen de kortste keren niet meer uit. Gebruik je stylingproduct wanneer je haar handdoek-droog is en je bent klaar om te gaan.

classicside

#4 De Slick back
Dit kapsel is het meest geschikt voor mannen met stijl haar. Ook kan het prima gecombineerd worden met een baard of snor. De Slick back vergt de nodige aandacht, maar het resultaat mag er zeker zijn. Ben jij klaar voor een stijlvolle look? Dan is dit het kapsel voor jou!

classicslick

#5 De schouderlengte
Hou je meer van een langer kapsel? Shoulder length never goes out of style. Vraag je kapper je haar in laagjes te knippen en je kunt vele kanten op. Net, casual of juist ruig: het kan allemaal zolang je het op de juiste manier stylet. Wel is het zo dat je beter niet teveel producten kunt gebruiken, om te voorkomen dat je haar vet wordt en de nonchalante look verdwijnt.

classicshoulder

Wil jij naast een nieuwe coupe, ook een nieuwe outfit? Meld je aan op onze website of neem contact op met je personal shopper!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s