Iedereen is in de ban van deze man

Je hebt hem afgelopen tijd ongetwijfeld voorbij zien komen. Ook bij The Cloakroom zijn we fan! Met name onze personal shopper Jolien is helemaal weg van hem. We hebben het namelijk over David Gandy.

Het Engelse model werd succesvol na het winnen van een modellen-wedstrijd in 2001. Waar er voornamelijk dunne mannen model waren, was de gespierde Gandy dus een opvallend gezicht. Dat viel ook op bij de heren Dolce & Gabanna, waarvoor hij verschillende klussen heeft gedaan zoals de populaire Light Blue campagne.

gandy-dolce1_3299932k

Maar model staan is niet het enige waar hij goed in is. “Naast het feit dat hij ontzettend knap is, ziet hij er ook altijd van top tot teen perfect uit”, aldus Jolien. Dat is de rest van de wereld ook niet onopgevallen gebleven, zo heeft hij onder andere een stijlcolumn bij de Britse Vogue en Telegraph Men gehad.

David Gandy heeft inmiddels verschillende prijzen gewonnen voor zijn smaak. Ook ontwerpt hij kleding voor Marks & Spencer. Zijn stijl is casual maar toch heel netjes en soms ietwat dandy. Een pullover met overhemd eronder, een mooie colbert of een driedelig pak: hij komt overal mee weg!

collage david gandy collage david collage gandy

Wil jij gestyled worden door Jolien? Bezoek onze website of stuur haar een berichtje op Facebook!

jolien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s