5 apps voor een beter lichaam

Bij The Cloakroom vinden we het niet alleen belangrijk om er goed uit te zien, maar ook om je goed te voelen! Zoals je misschien wel voorbij hebt zien komen, hebben we elke week een bootcamp-uurtje en sinds vorige week ook pilates op het kantoor. Heb jij niet zo’n leuke werkgever als dat wij hebben? Niet getreurd, deze 5 apps helpen jou bij het krijgen van een gezond en fit lichaam! 

11217818_701982766605086_1199090060201845426_n

Nike+ Running
Deze app maakt hardlopen nét wat eenvoudiger voor de beginner. Het houdt je verbrande calorieën bij, de tijd en de route die je hebt gelopen en synchroniseert met je muziek, zodat er een lekker up-tempo nummer voorbij komt wanneer je dat laatste duwtje in de rug nodig hebt. Daarnaast kan je de app ook aansluiten op je Nike-sneakers, waardoor je onder andere kunt zien hoeveel kilometer je al hebt gehad op een bepaald paar. Pluspunt: de app is gratis!

fitness-apps-nike

StrongLifts 5×5
Deze app legt je weightlifting beter uit dan de gemiddelde fitness-instructeur. Je doorloopt de 5 belangrijkste oefeningen: squat, bench press, deadlift, overhead press en barbell row. Daarnaast maakt de app een schema voor je en zitten er handige video’s bij om blessures te voorkomen. Ook deze app is gratis!

fitness-apps-stronglifts

Fitness Builder
Is het je ooit overkomen dat je ergens aan begon, maar dat het toch niks voor jou bleek te zijn? Fitness Builder helpt je hierbij. De app heeft meer dan 1.000 workouts, van krachttraining tot pilates, en helpt je bij het vinden van de ideale sportritme. Ook is er een mogelijkheid voor een persoonlijk plan én integreert de app met je Iphone Health App waardoor vooruitgang makkelijk te zien is. De app is niet gratis, maar is het wel waard ;).

fitness-apps-fitness-builder

Endomondo
Deze app houdt alles bij; van je hardlooprondje in de ochtend, de fietstocht naar je werk, tot je uren in de gym. Het is een perfecte manier voor fitnessfanaten die een stapje verder willen gaan. De app houdt al je verbrande calorieën bij, je hartslag en de duur van je trainingen. Daarnaast kun je vrienden uitdagen of community records verbreken. De app is gratis en werkt ook goed samen met de volgende app, namelijk MyFitnessPal.

fitness-apps-endomondo

MyFitnessPal
Je ontkomt er niet aan: een slecht voedingspatroon kun je er niet aftrainen. Speciaal daarvoor is er deze app. Hij houdt bij wat je eet, hoeveel calorieën je binnen krijgt, en ook kun je bijvoorbeeld doelen instellen. Door eenvoudig de verpakking te scannen (ja, zelfs McDonald’s staat erin) weet deze app precies welke voedingsstoffen je wel of niet binnenkrijgt. Daarnaast werkt het super motiverend door de community en de progressie die wordt getoond. Ook deze app is gratis.

fitness-apps-myfitnesspal

Veel afgevallen en een nieuwe garderobe nodig? Onze personal shoppers weten raad! Meld je aan op onze website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s