Waarom je bier in je baard moet smeren

Met onze Scandinavische roots en liefde voor bier, houden we natuurlijk ook van Carlsberg. We zijn ook heel blij met de producten die zij naast hun bier nog meer verzinnen. Al eerder brachten ze een lijn uit met onder andere shampoos. Dit keer komen ze met scheergel, aftershave en crème voor de snor. En, hoe kan het ook anders: elk product bevat 2 deciliter bier! Volgens het bedrijf zijn de ingrediënten mout, hop en gist niet alleen goed voor het maken van Carlsberg bier, maar ook goed voor het verzorgen van je gezichtshaar.

De lijn heet Carlsberg Beer’d Beauty en is ontwikkeld in samenwerking met Urtegaarden, een Deens merk voor huidverzorging. De opbrengst van de verkoop gaat naar Movember, een organisatie die mannen stimuleert om hun snor te laten staan in de maand om zo mannelijke gezondheid onder de aandacht te brengen. Wij zeggen: stop met het drinken van bier en smeer het in je baard!

carlsberg

De producten zijn verkrijgbaar via de online shop van Carlsberg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s