Geen seksgod maar stijlicoon

De naam Jamie Dornan zegt je waarschijnlijk niet zoveel, tenzij je stiekem 50 shades of grey hebt gekeken. De film wordt bestempeld als ‘niet al te best’, maar zijn stijl is het tegenovergestelde.

De van oorsprong Ierse acteur is nog tamelijk onbekend, ondanks dat hij al in een aardig rijtje films heeft gespeeld en drie jaar met Keira Knightley heeft gedate. Bij onze personal shopper Colette is hij echter niet onopgemerkt gebleven, hij heeft namelijk uitstekende kleding keuzes.

collage jamie

“Zijn stijl is het beste te omschrijven als effortless, minimalistisch en classy. Hij maakt een jeans speciaal door deze te combineren met een simpele grijze pullover met ronde hals en een classy zwarte trenchcoat. Dit laatste item moet iedere man in zijn kast hebben! Ook een eenvoudig V-hals shirt maakt hij bijzonder, door het te combineren met een paar hippe boots.”, aldus Colette.

collage jamie dornan

Daarnaast gaat Jamie Dornan het liefst ongeschoren door het leven. Ook dat valt in de smaak bij onze personal shoppers. Een mannelijke baard (zonder onverzorgd te ogen) in combinatie met een sterke, eenvoudige outfit is een gouden combinatie!

collage jamie dornan 1

Wil jij gestyled worden door Colette? Meld je aan op onze website of stuur haar een berichtje op Facebook!

colette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s