De 7 meest stijlvolle mannen van Instagram

Bij The Cloakroom zijn we lichtelijk verslaafd aan Instagram. Grote kans dat jij dat ook bent! Het is namelijk dé plaats om inspiratie op te doen op het gebied van mode. Daarom hebben we een selectie gemaakt van de 7 meest stijlvolle mannen die op Instagram te vinden zijn!

Nick Wooster
Er zijn er weinig die de ’50 gepasseerd zijn en mannen van alle leeftijden kunnen inspireren. Eén van deze mannen is Nick Wooster. Na een carrière in advertising, is hij zich gaan richten op de mode industrie. Inmiddels heeft ‘ie een aantal felbegeerde banen op zijn CV staan, waaronder hoofd inkoper menswear van de grote warenhuizen Bergdorf Goodman en Neiman Marcus. Inmiddels is hij de koning van streetstyle en dat zien we terug op zijn Instagram.

Screen Shot 2015-10-29 at 1.00.29 PM

Adam Gallagher
Als je op zoek bent naar inspiratie voor je alledaagse outfit, dan ben je bij Adam Gallagher op het goede adres. Op zijn 17e begon hij met bloggen, inmiddels is zijn blog I AM GALLA uitgegroeid tot een van de grootste mannenblogs ter wereld. Zijn stijl is casual, maar nooit saai. Hij geeft aan elke outfit zijn eigen draai en van zijn kleding zijn ook genoeg betaalbare varianten te vinden.

Screen Shot 2015-10-29 at 1.10.21 PM

Matthew Zorpas
Als founder van The Gentleman Blogger, weet Matthew Zorpas altijd verrassende combinaties te maken. Pakken met beanies of een leren jack met klassieke schoenen. Hij is ervan overtuigd dat je geen reden nodig hebt om uit te pakken, en draagt dan ook vrijwel altijd een stropdas.

Screen Shot 2015-10-29 at 1.02.38 PM

Johannes Heubl
Dit model van Duitse afkomst heeft het goed voor elkaar! Met zijn beeldschone vrouw (Olivia Palermo) leidt Johannes Heubl een jetset leventje in New York. Naast zijn modellen werk klust hij af en toe bij als fashion consultant en fotograaf. Na loop van jaren heeft hij een eigen stijl ontwikkeld waar je u tegen zegt. Prettige bijkomstigheid: Olivia komt ook regelmatig voorbij tussen zijn foto’s.

Screen Shot 2015-10-29 at 12.13.08 PM

Mariano Di Vaio
De Italiaanse Mariano Di Vaio begon zijn acteer- en modellencarrière in New York. Na verschillende samenwerkingen met grote merken, besloot hij in 2012 zijn interesses te delen op de blog MDVstyle. Inmiddels is het één van de grotere wereldwijd. Hij heeft een zeer goed gevoel voor styling en weet van elke gelegenheid een feestje te maken.

Screen Shot 2015-10-29 at 1.06.51 PM

Sabir M. Peele
Als eigenaar van Men’s Style Pro, zijn de outfits van Sabir M. Peele altijd om door een ringetje te halen. Na verschillende nominaties en prijzen voor zijn smaak, is het wel duidelijk dat deze man weet waar hij over praat. Hij combineert formeel met sportief en laat al zijn outfits zien op Instagram!Screen Shot 2015-10-29 at 1.16.53 PM

Angel Ramos
Als eigenaar van een kledingmerk (Angel | Bespoke), moet je er natuurlijk wel gelikt uitzien. En dat is precies wat Angel Ramos doet. Het combineren van Amerikaanse en Italiaanse stijlen gaat hem goed af. Hij schijnt een nederig karakter te hebben, maar zijn outfits zijn dat zeker niet! Dit werd bevestigd toen hij ‘Esquire’s Best Dressed Man in America’-Award won. Screen Shot 2015-10-29 at 1.15.00 PM

Voor meer inspiratie kun je natuurlijk altijd terecht op ons Instagram account

2 gedachtes over “De 7 meest stijlvolle mannen van Instagram

  1. Pingback: Eva’s stijl crush | The Cloakroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s