Zo kleed jij je als Jared Leto

Bij The Cloakroom moedigen we een eigen stijl aan. Iemand die dat absoluut heeft is Jared Leto. Misschien een beetje te extreem voor de gemiddelde man, maar ook zijn outfits kun je als inspiratiebron gebruiken. Hij is de favoriet van Romy en ze gaat je precies uitleggen hoe je een beetje Jared Leto kunt toevoegen aan je garderobe!

De leadzanger van Thirty Seconds To Mars is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar stijlicoon. Afgelopen Fashion Weeks zat hij frontrow naast Kimye en hij is goed bevriend met onder andere Taylor Swift. Als je bij haar over de vloer mag komen, dan betekent dat wel iets! De stijl van Mr. Leto is waarschijnlijk het beste te beschrijven als excentriek, zo heeft hij onlangs zijn haar roze geverfd. Toch is zijn kleding goed draagbaar. Hoewel hij wat ‘bijzondere’ keuzes heeft, ziet hij er vaak super goed gestyled uit.

11374040_512760532223294_157144250_n

Casual Jared
Overdag kun je Jared vinden met een grunge-look. Je ziet hem vaak met een geruit overhemd om de middel geknoopt. Hij draagt graag bont en leer, wat overigens allemaal nep is, want hij is veganist. Verder is hij uit te tekenen met een statement sjaal in een opvallende kleur. Op een uitzondering na, houdt hij het vooral bij zwart én grijs.

collage jared

Suited up
Wanneer er iets te vieren valt, gaat Jared Leto juist niet voor kleur. Wit, blauw, goud; alle kleuren trekt hij aan. Aangekleed met een vlinderstrik en vrolijk pochet is hij klaar om te gaan.

collage jared 2

Als hij zelf niet optreedt, is Jared vaak te vinden op festivals. Zijn coachella looks kunnen we niet iedereen aanraden, niet veel komen weg met een zebrabroek. Hij ziet er de lol in ieder geval van in en wij eigenlijk ook wel ;-).

collage jaredletoo

Wil jij gestyled worden door Romy? Bezoek haar profiel of stuur haar een berichtje op Facebook.

Romy signature

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s