Dit is de tofste stad van Canada

Volgens onze personal shopper Max is Toronto het helemaal. Het is niet alleen de grootste stad van Canada, maar ook de tofste. Het is de hoofstad van de provincie Ontario en ligt dan ook aan het Ontariomeer. Dat is de eerste plek die je zeker moet gaan bezichtigen. Vanaf het water heb je een supergoed zicht op de indrukwekkende skyline en ook kun je de kleine eilandjes voor de kust bezoeken per veerboot.

Op bovenstaande foto is ‘ie al te zien: de CN tower (de smalle toren met bol). Hij is bijna niet te missen, maar ga hem ook zeker eens van dichtbij bekijken. Met zijn 553 meter is hij het hoogste, vrijstaande beeld ter wereld. Met een glazen lift word je naar boven gebracht en de echte daredevils kunnen een tour doen in de buitenlucht. Hou je dat liever voor gezien, dan kun je terecht in het 360º restaurant. Op deze fancy plek kun je genieten van heerlijk eten en een overweldigend uitzicht.

CN-Tower-9

Waar je zeker ook even moet kijken als je toch in Toronto bent, is bij de Niagara Falls. Het is eventjes rijden vanaf de stad, maar zeker de moeite waard. Deze groep watervallen zijn één van de grootste en bekendste ter wereld. Ze bevinden zich op de grens tussen Ontario en de Amerikaanse staat New York. Je kunt er tussendoor varen of per helikopter overheen vliegen. “Hoe gaaf is dat!”, aldus Max.

94430-120-5DB7AC4A

Kenmerkend aan Toronto is dat er veel verschillende culturen zijn. Daarnaast is de stad superschoon en zijn de mensen altijd vriendelijk. Ook kun je jezelf helemaal te buiten gaan aan shoppen en vernieuwende concepten zoals tattooshops in restaurants. Genoeg redenen om er heen te gaan lijkt ons 🙂

Wil je meer adviezen van Max ontvangen, maar dan op kledinggebied? Meld je aan op onze website of stuur hem een berichtje op Facebook!

max signature

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s